Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Detská kozmetika

Pri výbere detskej kozmetiky venujte zvýšenú pozornosť jej zloženiu. Detská pokožka je oveľa citlivejšia a náchylnejšia na vonkajšie vplyvy ako pokožka dospelého človeka. Čo by mala kozmetika pre deti spĺňať a ako postupovať pri jej výbere?

Pokračovať
Spresniť parametre
552 položiek

Detská kozmetika

Detská pokožka je citlivá a vyžaduje šetrný prístup a starostlivosť. Preto je dôležité, aby detské kozmetické prípravky mali také zloženie, aby nedochádzalo k podráždeniu. Pokiaľ vyberáte kozmetiku pre deti, tu ste na správnom mieste. Nájdete tu široký výber detskej kozmetiky výrobcov Signal, Corine De Farme, Garnier a ďalších.

Pokračovať

Už nepredávame

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01