Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

LA ROCHE-POSAY Cicaplast Gel B5 40 ml

5 4 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
14,90 €

LA ROCHE-POSAY Cicaplast Gel B5 40 ml

Reparačný pleťový gél La Roche-POSAY Cicaplast Gel B5 s objemom 40 ml sa stará o podráždenú a popraskanú a odretú pokožku. Regeneruje ju a urýchľuje jej obnovu. Okamžite ju upokojuje a zabraňuje nepríjemným pocitom svrbenia. Chráni ju pred vznikom pigmentových škvŕn a poskytuje vysokú ochranu proti UV žiareniu. Hojí pokožku po dermatologických zákrokoch, tetovaní a jazvách. Jeho zloženie je obohatené o upokojujúcu termálnu vodu z La Roche-Posay a vitamín B5. Neviditeľná textúra gélu nelepí a dobre sa rozotiera. Prípravok možno použiť ako na telo, tak aj tvár. Je vhodný aj pre deti.
Aktívne látky:

  • Vitamín B (Panthenol) pokožku okamžite upokojuje
  • Termálna voda z La Roche-Posay je známa pre svoje protizápalové a upokojujúce vlastnosti
  • Madecassoseide urýchľuje obnovu epidermis
  • Kyselina hyalurónová
  • Meď, zinok a horčík

Účinky:
Po aplikácii pleťového gélu La Roche-POSAY Cicaplast Gel B5 dochádza k upokojeniu pokožky a odstráneniu pocitu nepohodlia. Vaša pokožka bude dokonale zregenerovaná a obnovená, chránená pred slnečným žiarením a vznikom škvŕn.

Použitie:
Pleťový gél La Roche-POSAY Cicaplast Gel B5 aplikujte dvakrát denne na pokožku a jemne vmasírujte. Vyhnite sa očnému okoliu.
Typ pokožky:
Prípravok je vhodný pre citlivú, poškodenú a podráždenú pokožku.
Objem:
40 ml
Zloženie:
AQUA/WATER, GLYCERIN, CYCLOPENTASILOXANE, CYCLOHEXASILOXANE, DIMETHICONE, C30-45 ALKYL DIMETHICONE, SODIUM CITRATE, PEG/PPG-18/18 DIMETHICONE, PANTHENOL, ZINC GLUCONATE, MADECASSOSIDE, DIMETHICONOL, MANGANESE GLUCONATE, SODIUM HYALURONATE, DISODIUM EDTA, COPPER GLUCONATE, CITRIC ACID, POLYSORBATE 20, METHYLPARABEN, BENZOIC ACID


Zloženie

AQUA/WATER, GLYCERÍN, CYCLOPENTASILOXANE, CYCLOHEXASILOXANE, DIMETHICONE, C30-45 ALKYL DIMETHICONE, SODIUM CITRATE, PEG/PPG-18/18 DIMETHICONE, PANTHENOL, GLUKONÁT ZINOČNATÝ, MADECASSOSIDE, DIMETHICONOL, MAGANESIA GLUCONATE, SODIUM HYALURONATE, DISODIUM EDTA, COPPER GLUCONATE, CITRIC ACID, POLYSORBATE 20, METHYLPARABEN, BENZOIC ACID

Parametre a špecifikácia

Špecifikácia

Špecifikácia Dermo

Určenie

Určenie Unisex

Vlastnosti

Účinok Regeneračný, Vyživujúci, Upokojujúci
Špecifikácia Dermo

Problémy

Problémy Na jazvy, Proti začervenaniu, Na podráždenú pokožku

Typ pleti

Typ pleti Citlivá, Normálna, Všetky typy

Zloženie

Špecifické zloženie S kyselinou hyalurónovou, S prírodnými zložkami

Objem

Objem 40 ml

Druh

Druh kozmetiky Telová, Pleťová

Typ

Typ produktu Gél

Účinok

Účinok Vyživujúci, Upokojujúci, Regeneračný, Revitalizácia

Doba používania

Podľa doby používania Na deň aj noc

Určenie

Určenie Pre ženy, Pre mužov

Balenie

Objem 40 ml

Dermokozmetika

Dermokozmetika s dermatologickým účinkom

Vek

Vek Pre všetky vekové kategórie
Kód:  PLK601
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  3337875586269

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16