Obnoviť stránku

DERMACOL Time Coat Intense Perfector Night Cream 50 ml

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

DERMACOL Time Coat Intense Perfector Night Cream 50 ml

Dermacol Time Coat
 

Vyživujúci pleťový krém Time Coat je určený na nočné ošetrenie a vyživenie pleti. Jedinečným spôsobom dodáva pleti hydratáciu a pomáha odstraňovať vrásky aj jej ochabovanie počas vášho nočného odpočinku. Pomocou účinnej látky Time CodeTM otáča chod ručičiek biologických hodín a omladzuje bunky pleti až o 15 rokov! Prípravok je dermatologicky testovaný a schválený, jeho zloženie je k pleti šetrné, nezaťažuje ju ani neupcháva póry. Zanecháva pleť jemnú, hladkú a prirodzene mladistvú.

DERMACOL je česká kozmetická firma, ktorá vznikla už na začiatku 60. rokov. Jej výrobky reprezentujú najvyššiu kvalitu a spájajú v sebe prísne nároky na výrobu a najnovšie poznatky výskumu v oblasti kozmetológie. Klinické testy Dermacol produktov prebiehajú pod prísnou kontrolou Štátneho zdravotného ústavu v Prahe a sú vyrábané v súlade s požiadavkami GMP a normou ISO. Pôvod účinných látok Dermacol produktov možno sledovať do laboratórií po celom svete - nielen v Česku, ale aj vo Francúzsku, Taliansku, Španielsku, Nemecku alebo Japonsku.

Nočný krém obsahuje kyselinu hyalurónovú, ktorá vypĺňa vrásky a dodáva pleti hydratáciu, pružnosť a vláčnosť. Prípravok opticky redukuje vrásky pomocou sférických pigmentov, neobsahuje silikóny ani parabény. Účinný krém predstavuje nočnú starostlivosť, ktorá zaistí zdravú, krásnu a dlho prirodzene mladistvú pleť žien. Hýčkajte svoju pleť kvalitným krémom od spoľahlivého výrobcu!

Typ pleti:
Pre všetky typy pleti.

Použitie:
Naneste večer na dokonale čistú pleť a jemne masírujte krúživými pohybmi smerom od vnútornej k vonkajšej strane tváre.

 
 

Parametre a špecifikácia

Objem

Objem 50 ml

Určenie

Určenie Pre ženy

Účinok

Účinok Proti vráskam

Vek

Vek 35+

Doba používania

Podľa doby používania Nočný
Kód:  PLK117
Produktové číslo:  8590031099330
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03