Obnoviť stránku

DERMACOL

Dermacol

Dermacol: Rozžiari vašu pleť aj pokožku

Dermacol sa stará o krásu žien už od začiatku 60. rokov, keď na trh uviedol svoj legendárny krycí mejkap. Od tej doby je obľúbenou stálicou na poli dekoratívnej kozmetiky a ošetrujúcich prípravkov. Táto tradične česká, hypoalergénna a klinicky testovaná kozmetika si získala srdcia mnohých žien nielen v Česku, ale aj naprieč Európou a USA. Aká kozmetika Dermacol poteší práve vás?

Dekoratívna kozmetika Dermacol

Dekoratívna kozmetika

Dermacol vám poskytne všetko, čo na perfektné nalíčenie potrebujete. Zjednotiť pleť a zamaskovať jej nedokonalosti vám pomôžu mejkapy a korektory Dermacol. Vďaka maskarám Dermacol vynikne váš uhrančivý pohľad, ktorý ešte vylepšíte pomocou očných tieňov a ďalších vychytávok, s ktorými bude váš vzhľad vždy očarujúci. Všetka dekoratívna kozmetika Dermacol je klinicky testovaná a hypoalergénna – ľahko si preto vyberú aj osoby s citlivou pleťou.

Starostlivosť o pleť

Či už vaša pleť potrebuje omladiť, rozjasniť alebo revitalizovať, skúste jej dopriať jedinečnú starostlivosť pleťových prípravkov Dermacol. Ich účinnosť spočíva v obsahu unikátnych aktívnych látok a v maximálnej šetrnosti k pokožke. Pleťové a očné krémy Dermacol pokožku vyživujú, účinne boji proti jej starnutiu a zabraňujú vzniku nedokonalostí. Samozrejmosťou je aj bohatá ponuka odličovacích prípravkov a pleťových masiek. Vyberiete si?

Dermacol pleťová kozmetika
Telová kozmetika Dermacol

Starostlivosť o telo

Telová kozmetika Dermacol je ideálna na každodennú starostlivosť o našu pokožku. Prípravky jej dodávajú výživu, hydratáciu a ich podmanivé vône si zamilujete. Špeciálny rad prináša riešenie najrôznejších ťažkostí, ako sú celulitída, strie či ovisnuté pokožka. Väčšina prípravkov Dermacol je hypoalergénna, takže ich možno používať na všetky typy pleti.

Vône a parfumy

Parfémy Dermacol sú veľmi originálne, nekonvenčné a nadčasové. Navyše ich môžete kombinovať, čím si vytvoríte vôňu, ktorá bude charakterizovať práve vašu osobnosť. Niektoré vône Dermacol sú unisexové, preto sa hodia ako pre dámy, tak aj pre pánov.

Parfumy Dermacol
Spresniť parametre
567 položiek

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17