Obnoviť stránku

DERMACOL Time Coat Face Mask 2× 8 ml

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Pri kúpe 1 ks 2,20 €/ks
Pri kúpe 2 ks 2,02 €/ks
Pri kúpe 3 a viac ks 1,85 €/ks

DERMACOL Time Coat Face Mask 2× 8 ml

Dermacol Time Coat Face Mask

Pleťová maska Time Coat je určená pre všetky typy pleti, ktoré dôkladne vyživuje, hydratuje a chráni pred vonkajšími škodlivými vplyvmi. Unikátna technológia Time CodeTM spolu s účinnosťou kyseliny hyalurónovej viditeľne redukuje vrásky a drobné linky. Pri pravidelnom používaní dvakrát týždenne zlepšuje stav pleti, spevňuje ju a vyhladzuje. Maska neobsahuje silikóny ani parabény. Hýčkajte svoju pleť účinnou maskou, aby bola zdravá a krásna!

Maska Time Coat dokáže otočiť chod ručičiek biologických hodín a vrátiť čas buniek pleti o 15 rokov späť! Hĺbková hydratácia pleť spevní, vyhladí a rozjasní. Maska posilňuje obranyschopnosť pleti, dodáva jej vláčnosť a prirodzenú pružnosť. Masku je možné zakúpiť len po dvoch a viac kusoch. Používajte kvalitnú masku pre krásnu a mladistvú pleť!

Typ pleti:
Pre všetky typy pleti.

Použitie:
Nanášajte na čistú pleť dvakrát týždenne, rovnomerne rozotrite a nechajte pôsobiť 15 - 20 minút. Potom zotrite navlhčeným kozmetickým tampónom.

Upozornenie:
Masku je možné zakúpiť len v dvoch a viacerých kusoch.

Parametre a špecifikácia

Typ

Typ Umývacia

Typ pleti

Typ pleti Citlivá, Mastná, Normálna, Problematická, Zmiešaná, Suchá

Účinok

Účinok Hydratačný, Vyživujúci, Rozjasňujúci, Proti vráskam
Kód:  PLK119
Produktové číslo:  8590031099378
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08