Obnoviť stránku
Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.

DERMACOL Sun Pleťový krém na opaľovanie SPF 50, 50 ml

5 4 hodnotení

DERMACOL Sun Pleťový krém na opaľovanie SPF 50, 50 ml

Rokmi overenej kozmetickej značke DERMACOL môžete dôverovať aj pri opaľovaní. Tento telový krém ponúka účinnú ochranu pred nebezpečným UVA a UVB žiarením a hĺbkovo hydratuje a vyživuje pleť. Vďaka obsahu betakaroténu, panthenolu, alantoínu, bisabolu, glycerínu a vitamínu E regeneruje a uľavuje pleti pri opaľovaní. Navyše krém Sun zabraňuje spáleniu a predčasnému starnutiu pokožky a je vysoko vodoodolný, chráni vás tak aj na kúpalisku alebo pri mori.

Kľúčové vlastnosti pleťového krému na opaľovanie DERMACOL Sun SPF 50 50 ml

  • Pleťový krém DERMACOL s ochranným faktorom
  • Účinná ochrana pred UVA a UVB žiarením
  • Zloženie obohatené o betakarotén, panthenol, alantoín, bisabol, glycerín a vitamín E
  • Krém Sun hydratuje, vyživuje a regeneruje
  • Zabraňuje spáleniu a starnutiu pleti
  • Pre všetky typy pokožky
  • Vhodný pre deti od 3 rokov
  • Vysoko vodoodolný
  • Balenie v tube

Zloženie:
Aqua, C12-15 Alkyl Benzoate, Diethylamino Hydroxybenzoyl Hexyl Benzoate, Titanium Dioxide (nano), Ethylhexyl Salicylate, Diethylhexyl Butamido Triazone, Glycerin, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Cetearyl Isononanoate, VP/Eicosene Copolymer, Silica, Potassium Cetyl Phosphate, Hydrogenated Palm Glycerides, Bis-Ethylhexyloxyphenol Methoxyphenyl Triazine, Cetearyl Alcohol, Disodium Cetearyl Sulfosuccinate, Panthenol, Phenoxyethanol, Allantoin, Zea Mays Oil, Bisabolol, Beta-Carotene, Tocopherol, Propylene Glycol, Methylparaben, Ethylparaben, Ethylhexylglycerin, Xanthan Gum, Disodium EDTA, Citric Acid, Sodium Hydroxide, Lactic Acid, Parfum.


Zloženie

AQUA, C12-15 ALKYL BENZOATE, DIETHYLAMINO HYDROXYBENZOYL HEXYL BENZOATE, TITANIUM DIOXIDE (NANO), ETHYLHEXYL SALICYLATE, DIETHYLHEXYL BUTAMIDO TRIAZONE, GLYCERIN, BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE, CETEARYL ISONONANOATE, VP/EICOSENE COPOLYMER, SILICA, POTASSIUM CETYL PHOSPHATE, HYDROGENATED PALM GLYCERIDES, BIS-ETHYLHEXYLOXYPHENOL METHOXYPHENYL TRIAZINE, CETEARYL ALCOHOL, DISODIUM CETEARYL SULFOSUCCINATE, PANTHENOL, PHENOXYETHANOL, ALLANTOIN, ZEA MAYS OIL, BISABOLOL, BETA-CAROTENE, TOCOPHEROL, PROPYLENE GLYCOL, METHYLPARABEN, ETHYLPARABEN, ETHYLHEXYLGLYCERIN, XANTHAN GUM, DISODIUM EDTA, CITRIC ACID, SODIUM HYDROXIDE, LACTIC ACID, PARFUM.

Parametre a špecifikácia

Ocenenia

Ocenenia Bez ocenení

Objem

Objem 50 ml

Typ pleti

Typ pleti Všetky typy

Vlastnosti

Účinok Hydratačný, Ochranný, Opaľovací, Regeneračný, Vyživujúci
Špecifikácia Dermo

Ocenenie

Ocenenia Bez ocenení

Ochranný faktor

Ochranný faktor 50 SPF

Typ produktu

Fáza opaľovania Opaľovanie
Typ prípravku Krém
Rozsah Na tvár, Na telo

Určenie

Určenie Pre dospelých, Pre deti
Kód:  OPA255
Produktové číslo:  8595003117531
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13