Obnoviť stránku

DERMACOL Slim my Body Zoštíhľovací remodelačný gél 150 ml

4,4 5 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
6,59 €

DERMACOL Slim my Body Zoštíhľovací remodelačný gél 150 ml

Potrebujete trochu zoštíhliť? Je tu pre vás telový gél Dermacol Slim my Body – zoštíhľujúca remodelačná starostlivosť. Pomôže vám zoštíhliť a vytvarovať telo v problematických partiách. Telový gél Dermacol Slim my body obsahuje účinné zložky ako sú morské riasy a kofeín, ktoré stimulujú štiepenie tukov a bojujú proti ich ďalšiemu ukladaniu. Gél odbúrava nepotrebnú vodu z tela, obnovuje mikrocirkuláciu krvi a podporuje odplavovanie škodlivín z tela. Pri aplikovaní dvakrát denne po dobu jedného mesiaca bude vaše telo pevnejšie a štíhlejšie až o jednu veľkosť.

Kľúčové vlastnosti telového mlieka Dermacol Slim my body

  • Skrášľujúca starostlivosti od Dermacolu
  • Pomáha zoštíhliť a vytvarovať telo
  • Morské riasy a kofeín stimulujú štiepenie tukov
  • Gél Slim my Body odplavuje z tela škodliviny
  • Telový gél Dermacol je vhodný na všetky typy pokožky

Použitie:
Votrite do pokožky po kúpeli.
Zloženie:
Aqua, peg-40 hydrogenated castor oil, butylene glycol, propylene glycol diethylhexanoate, caffeine, laminaria hyperborea extract, hydrolyzed wheat protein, hydrolyzed soy protein, xanthan gum, carrageenan (chondrus crispus), cyamopsis tetragonoloba gum, escin, pectin, gelidium cartilagineum extract, proline, serine, arginine, menthol, propylene glycol, caprylyl glycol, glucose, phytosterol, triethanolamine, sodium phosphate, acrylates/c10-30 alkyl acrylate crosspolymer, sodium hydroxide, ethylhexylglycerin, phenoxyethanol, (methyl-, ethyl-) paraben, dehydroacetic acid, benzyl alcohol, citral, limonene, parfum.

Parametre a špecifikácia

Špecifikácia

Špecifikácia Dermo

Určenie

Určenie Unisex

Vlastnosti

Účinok Zoštíhľujúci, Spevňujúci
Špecifikácia Dermo

Problémy

Problémy Na celulitídu

Typ pleti

Typ pleti Všetky typy

Zloženie

Špecifické zloženie S prírodnými zložkami

Objem

Objem 150 ml
Kód:  TM515
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  8595003113786
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01