Obnoviť stránku

DERMACOL Men Agent Gentleman Touch II.

4,5 2 hodnotení
Príslušenstvo k tovaru

DERMACOL Men Agent Gentleman Touch II.

Darčeková sada DERMACOL Men Agent Gentleman Touch II. predstavuje ideálny darček pre všetkých mužov, ktorí chcú podporiť svoju jedinečnosť a sexappeal. Sadu tvorí pánsky dezodorant a sprchovací gél. Dezodorant s podmanivou vôňou poskytne mužom účinnú ochranu proti nepríjemnému pachu, a to bez zaťaženia pokožky. Neobsahuje totiž žiadne hliníkové soli. Sprchovací gél sa zase postará o očistu pokožky celého tela aj tváre. Vhodný je však aj na umývanie vlasov a skrotí aj tie nepoddajné a krepaté. Pokožku navyše prevonia príjemnou, pánskou vôňou. Prípravky tvoriace sadu sú vhodné na každý typ pleti.

Kľúčové vlastnosti darčekovej sady DERMACOL Men Agent Gentleman Touch II.

  • Darčeková sada pre mužov s kozmetikou značky Dermacol
  • Sadu tvorí pánsky dezodorant a sprchovací gél z radu Men Agent Gentleman Touch
  • Dezodorant s príjemnou, osviežujúcou vôňou bez obsahu hliníkových solí
  • Pánsky sprchovací gél Gentleman Touch typu 3 v 1 pre čisté telo, tvár aj vlasy
  • Zloženie sprchovacieho gélu s panthenolom na intenzívnu hydratáciu pokožky
  • Vďaka obsiahnutej kondicionačnej látke zamedzuje poletovaniu a krepovateniu vlasov
  • Kozmetika Dermacol pre mužov, ktorí chcú byť sexi

Čistota, starostlivosť o pokožku a svieža vôňa menom DERMACOL Men Agent Gentleman Touch Shower gel

Pánsky sprchovací gél DERMACOL Men Agent Gentleman Touch 3 v 1 prináša 3 výhody v jedinom výrobku. Dokonale odstraňuje nečistoty a prebytočný kožný maz z pleti i pokožky celého tela, s ohľadom na jej citlivosť a prirodzené pH. Pleť intenzívne hydratuje a upokojuje. Sprchovací gél Gentleman Touch so sviežou vôňou povzbudí vaše zmysly a zahalí pokožku tela aj hlavy intenzívnou starostlivosťou. Vďaka svojmu zloženiu zmýva z vlasov nežiaduce nečistoty a stylingové prípravky, tiež zamedzuje krepovateniu vlasov a ich poletovaniu. Sprchovací gél DERMACOL zanechá pleť čistú a hebkú na dotyk.

Aplikácia:
Sprchovací gél aplikujte na pleť, vlasy alebo pokožku celého tela, napeňte a potom dôkladne opláchnite. Vhodný na každodenné použitie.

Zloženie:
Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Cocamidopropyl Betaín, Coco-Glucoside, Sodium Chloride, Panthenol, Glyceryl Oleate, Citric Acid, Tocopherol, hydrogenated Palm Glycerides Citrate, polyquaternium-7, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Butylphenyl Methylpropional, Linalool, Limonene, Parfum

Buďte sexi s vôňou dezodorantu DERMACOL Men Agent Gentleman Touch

Hľadáte dezodorant, ktorý eliminuje nepríjemný zápach a dodá vám príjemný pocit sviežosti? Vyskúšajte Men Agent Gentleman touch od spoločnosti Dermacol. tento deodorant účinne bojuje proti zápachu, navyše neobsahuje hliníkové soli a je šetrný k vašej pokožke. Vďaka podmanivej vôni zdôrazní Men Agent Dezodorant Gentleman touch váš sex appeal.

Použitie:  
Podľa potreby aplikujte do podpazušia

Zloženie:
Butane, Alcohol Denat., Parfum, Izopropyl Myristate, triethylis Citrate, Linalool, Limonene, Butylphenyl Methylpropional, Hexyl Cinnamal, Eugenol, Coumarin, Citronellol, Citral

Darčeková sada obsahuje:
1× pánsky dezodorant Dermacol Men Agent Gentleman Touch (150 ml)
1× pánsky sprchovací gél Dermacol Men Agent Gentleman Touch 3 v 1 (250 ml)


Kód:  VBAL515
Produktové číslo:  8595003116039
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06