Obnoviť stránku

DERMACOL Kosmetická houbička na make-up Dermacol By Petra

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

DERMACOL Kosmetická houbička na make-up Dermacol By Petra

Kozmetická hubka Dermacolby PetraCosmetic Sponge for Make-up skvele slúži pre rovnomernú aplikáciu make-upu či korektora. Perfektne ho zapracuje do pleti a pomôže vytvoriť dokonalý a bezchybný vzhled vášho líčenia. Jej veľkou prednosťou je kónický tvar predstavujúci kvapku, vďaka ktorému môžete akýkoľvekprípravok, ako je korektor, make-up, tiene či tvárenka,bezchybne aplikovaťna celú tvár až do najmenšieho záhybu. Špička hubky si hravo poradí aj s konturováním. Ultra ľahká textúra hubky s vitamínom E dokonale priľne k pleti a zostane nezmenená po dlhé hodiny. Po nanesení vytvorí na pleti zamatovo matný povrch, hodvábne jemný na dotyk.

Kľúčové vlastnosti kozmetické hubky Dermacol By Petra

  • Rovnomerná aplikácia make-upu či korektoru
  • Pre dokonalý a bezchybný vzhled líčenia
  • Tvar kvapky pre nanesení prípravku do najmenšieho záhybu
  • Ultra ľahká textúra s vitamínom E
  • Zamatovo matný povrch


použitie:
Pred každým použitím hubku navlhčite, naneste na ňu make-up či korektor a potom ho hubkou jemne a zľahka zapracujete do pleti, a to od stredu tváre k jeho okrajom.Po použití hubku vyperte v mydlovej vode.

Kód:  DEKO1100
Produktové číslo:  8590031103273
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02