Obnoviť stránku

DERMACOL Hyaluron Therapy 3D textilná maska

Garancia najlepšej ceny
2,80 €

DERMACOL Hyaluron Therapy 3D textilná maska

Svoju pleť by ste rozhodne nemali zanedbávať. Dajte jej tú najlepšiu starostlivosť s maskou na pleť na tvár DERMACOL. Bezchybne pôsobí na všetky typy pleti, ktoré zároveň vyživuje a dodáva im svieži vzhľad. Textilná maska na pleť DERMACOL má príjemnú konzistenciu a jednoducho sa rozotiera. Pre optimálnu účinnosť je vhodné ju nechať pôsobiť po dobu 15 min, počas toho si oddýchnete a užijete pokoj. Pôsobením aktívnych látok v maske sa docieli okamžité rozžiarenie pokožky a vy navyše budete vyzerať mladšie. Z konečného výsledku budete nadšení!

Kľúčové vlastnosti pleťovej masky DERMACOL Hyaluron Therapy 3D textilná maska

  • Pleťová maska na tvár DERMACOL poskytne dokonalú starostlivosť
  • Textilná maska na pleť sa ľahko nanáša a má príjemnú konzistenciu
  • Účinok masky na pleť: vyhladzujúci
  • Medzi najúčinnejšie látky sa radí antioxidanty
  • Jej účinky sa prejavia pri všetkých typoch pleti
  • Pleťovú masku treba nechať pôsobiť 15 min
  • Hmotnosť pleťovej masky DERMACOL dosahuje 19 g

Dosiahnite skvelé výsledky s pleťovou maskou DERMACOL

Starajte sa o svoju pleť a pravidelne aplikujte pleťovú masku, aby ste sa mohli tešiť zo skvelých výsledkov. Pleťová maska DERMACOL poskytuje vašej pleti potrebnú starostlivosť a nasycuje ju aktívnymi látkami.

Zloženie

Aqua, Glycerin, Rubus Idaeus Seed Oil, Olus Oil, Lauryl Glucoside, Polyglyceryl-2 Dipolyhydroxystearate, Persea Gratissima Oil, Ethylhexyl Palmitate, Caprylic/Capric Triglyceride, Butyrospermum Parkii Butter, Sodium Hyaluronate, Pullulan, Xanthan Gum, Methylpropanediol, Hydroxyacetophenone, Caprylyl Glycol, Dipropylene Glycol, Glyceryl Oleate, Dicaprylyl Carbonate, Dipotassium Glycyrrhizate, Tocopheryl Acetate, Tetrasodium Glutamate Diacetate, Benzyl Alcohol, Dehydroacetic Acid, Parfum.

Parametre a špecifikácia

Určenie

Oblasť použitia Tvár

Typ

Typ Textilná

Typ pleti

Typ pleti Všetky typy

Účinok

Účinok Vyhladzujúci

Doba pôsobenia

Doba pôsobenia 15 min

Hmotnosť

Hmotnosť 19 g (0,02 kg)
Kód:  KSPL4456
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  8595003128438
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06