Obnoviť stránku

DERMACOL Hyaluron Lip Shaper 4,8 g

5 3 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
5,80 €

DERMACOL Hyaluron Lip Shaper 4,8 g

Transparentná kontúrovacia ceruzka na pery Dermacol Hyaluron Lip Shaper s obsahom 4,8 g je skvelým pomocníkom každej ženy pre dokonalé tvarovanie a zvýraznenie kontúr pier. Vytvára neviditeľnú a dlhotrvajúcu linku okolo pier a zabraňuje rozpíjaniu rúžu. Jej zloženie je obohatené o kyselinu hyalurónovú, ktorá účinne vypĺňa jemné vrásky okolo pier. Perám dodáva hydratáciu a zmyselný objem. Prednosťou kontúrovacej ceruzky je odolnosť a stabilita voči extrémne vysokým teplotám do maximálne 40 ° C. Na vašich perách tak dlhodobo vydrží aj za parného leta. Pre perfektne vyzerajúci výsledok sa kontúrovacia ceruzka na pery Dermacol Hyaluron Lip Shaper právom stane neodmysliteľnou súčasťou vašej kozmetickej taštičky.
Účinky:
Po použití kontúrovacej ceruzky získajú vaše pery zvodný a plný vzhľad. Líčenie vašich pier bude dokonalé, rúž sa nebude rozpíjať ani pri vysokých teplotách.
Použitie:
Obkreslite pomocou kontúrovacej ceruzky vaše pery a potom aplikujte rúž.
Obsah:
4,8 g

 

Parametre a špecifikácia

Hmotnosť

Hmotnosť 4,8 g (0 kg)
Kód:  DEKO1432
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  85960183
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13