Obnoviť stránku

DERMACOL Hyaluron Hysteria č. 08 4,5 ml

5 3 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
6,70 €

DERMACOL Hyaluron Hysteria č. 08 4,5 ml

Každá žena si potrpí na pekne upravené pery. Voľbou kvalitného rúžu môžete ich pôvab zvýrazniť a prípadne zakryť aj ich nedostatky. Rúž DERMACOL je sýto pigmentovaný a zaručí úplné krytie, takže zakryje prirodzenú farbu vašich pier. Sľubuje, že vydrží až 12 hodín, aby ste sa vyhli jeho neustálemu opravovaniu počas dňa. Jeho vzhľad je vhodný na bežné denné líčenie, pri ktorom vytvára dokonale matný efekt. Odporúča sa pery hydratovať pred aplikáciou matného rúžu. Prednosťou tekutej konzistencie je vysoká odolnosť proti oteru. Zabezpečí hydratáciu pier po celý deň. Je vhodné ho používať v kombinácii s kontúrovacou ceruzkou. Ružový rúž na pery DERMACOL vás nadchne odtieňom, ktorý vaše okolie neprehliadne.

Kľúčové prednosti rúžu DERMACOL Hyaluron Hysteria č. 08 4,5 ml

  • Rúž DERMACOL sa postará o dokonalý vzhľad vašich pier
  • Zakrýva prirodzenú farbu v jednej vrstve
  • S dlhotrvajúcou odolnosťou až 12 hodín
  • S pôsobivým matným efektom
  • Tekutá konzistencia sa nanáša štetcom a jej aplikácia je preto veľmi presná
  • Určite oceníte jeho hydratačné zloženie
  • Odtieň rúžu na pery DERMACOL je ružový

Zloženie

Isododecane, Isoamyl Laurate, Hydrogenated Styrene/Isoprene Copolymer, Disteardimonium Hectorite, Diatomaceous Earth, Propylene Carbonate, Talc, Aroma, Silica, Diethylhexyl Syringylidenemalonate, Polyhydroxystearic Acid, 1,2-Hexanediol, Caprylyl Glycol, Ethylhexyl Palmitate, Lecithin, Pentaerythrityl Tetra-Di-t-Butyl Hydroxyhydrocinnamate, Caprylic/Capric Triglyceride, Lauric Acid, Pentylene Glycol, Lauryl Alcohol Diphosphonic Acid, Tocopherol, Ascorbyl Palmitate, Trihydroxystearin, Citric Acid, Sodium Hyaluronate, Glucomannan, +/- CI 77891, CI 77491, CI 77492, CI 42090, CI 15850, CI 19140, CI 45410, CI 77499.

Parametre a špecifikácia

Krytie

Krytie Plné

Textúra

Textúra Matná, Tekutá

Vlastnosti

Vlastnosti Dlhotrvajúci, Hydratačný

Odtieň

Odtieň Ružový

Výdrž

Výdrž 12 hodín

Objem

Objem 4,5 ml
Kód:  DEKO6755
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  85975293
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17