Obnoviť stránku

DERMACOL Hair Ritual Unisex Set 350 ml

Kúpiť s kódom ALZADNI30
Kód bude uplatnený automaticky.
6,64 €
Garancia najlepšej ceny
9,49 €

DERMACOL Hair Ritual Unisex Set 350 ml

Ak máte problémy s lupinami či padaním vlasov, mohla by vám pomôcť darčeková kozmetická súprava DERMACOL Hair Ritual Unisex Set. Obsahuje šampón a sérum na obmedzenie vypadávania vlasov Hair Ritual. Súprava je balená v darčekovej krabičke. Je vhodná pre mužov aj ženy a na všetky typy pokožky.

Kľúčové vlastnosti kozmetickej súpravy DERMACOL Hair Ritual Unisex Set

  • Súprava DERMACOL Hair Ritual Unisex Set je zameraná proti lupinám a vypadávaniu vlasov
  • Môžu ju používať muži aj ženy
  • Obsahuje šampón proti lupinám a sérum proti vypadávaniu vlasov
  • HAIR RITUAL Sérum na obmedzenie vypadávania vlasov prináša výsledky už po 3 mesiacoch pravidelného používania
  • HAIR RITUAL Šampón proti lupinám je vhodný na suchú aj mastnú pokožku
  • Súprava DERMACOL Hair Ritual Unisex Set je balená v darčekovej krabičke

HAIR RITUAL Sérum na obmedzenie vypadávania vlasov

Sérum na obmedzenie vypadávania vlasov HAIR RITUAL sa zameriava na vypadávanie vlasov. Je určené na slabé, lámavé a rednúce vlasy. Môžu ho používať muži aj ženy. Sérum sa môže pochváliť inovatívnym zložením, ktoré regeneruje vlasové cibuľky a zvyšuje ich odolnosť. Vďaka posilňujúcemu komplexu vitamínov dochádza k regenerácii životného cyklu vlasu. Vlasy sú tak posilnené a vyživené po celej dĺžke. Sérum ďalej obsahuje aktívnu látku Akosky Azuki, ktorá sa zameriava na podporu hustoty rednúcich vlasov. Prebúdza spiace vačky a už po 3 mesiacoch pravidelného používania uvidíte poznateľný rozdiel v hustote vašich vlasov.

HAIR RITUAL Šampón proti lupinám

Šampón proti lupinám HAIR RITUAL dobre odstraňuje suché aj mastné lupiny a zabraňuje tvorbe nových. Je vhodný na suchú aj mastnú pokožku. Obsahuje kofeín a aktívnu látku Kerascalp TM, ktoré spolu aktivujú vlasové korienky a obmedzujú padanie vlasov. Dobre posilňujú celkovú štruktúru vlasu. Ďalšia inovatívna prísada N-Hance TM uľahčuje rozčesávanie vlasov a zanecháva ich hodvábne jemné. Prirodzenú hydratáciu pridá dobre známy panthenol. Šampón môžete používať každý deň. Je skvelou voľbou v starostlivosti o problematickú vlasovú pokožku s výskytom suchých aj mastných lupín.

Zloženie

HAIR RITUAL Sérum na obmedzenie vypadávania vlasov
Aqua, Alcohol denat., Propanediol, Panthenol, Caffeine, Trifólium Pratensa/Vigna Radiata Sprout Extract, Biotín, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Citric Acid, Parfum, Benzyl Salicylate, Geraniol, Limonene, Linalool, alfa-izometyl Ionone.

HAIR RITUAL Šampón proti lupinám
Trifólium Pratensa/Vigna Radiata Sprout Extract,6 Sodium Laureth Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Sodium Chloride, HAIR RITUAL Šampón proti lupinám9 Glycerín, Climbazola, Trifólium Pratensa/Vigna Radiata Sprout Extract,1 Phyllanthus Emblica Fruit Extract, HAIR RITUAL Šampón proti lupinám6 Trifólium Pratensa/Vigna Radiata Sprout Extract,4 Glycol Distearate, Hydroxypropylgluconamide, Hydroxypropylammonium Gluconate, PEG-18 Glyceryl Oleate/Cocoate, Polyquaternium-10, Polyquaternium-7, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Acrylamidopropyltrimonium Chloride/Acrylamide Copolymer, Trifólium Pratensa/Vigna Radiata Sprout Extract,5 Phenoxyethanol, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Benzyl Alcohol, HAIR RITUAL Šampón proti lupinám7 Tartaric Acid, Trifólium Pratensa/Vigna Radiata Sprout Extract,2 Linalool.





Parametre a špecifikácia

Účinok

Účinok Lupiny, Vypadávanie

Typ vlasov

Typ vlasov Všetky typy vlasov

Typ

Typ produktu Súprava

Určenie

Určenie Unisex

Určenie

Určenie Unisex

Balenie

Počet ks v balení 2 ks
Obsah balenia Sérum, Šampón

Objem

Objem 350 ml
Kód:  KSDS2128
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  8595003126670
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11