Obnoviť stránku

DERMACOL Hair Ritual Šampón na ryšavé vlasy 250 ml

5 2 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
6,49 €

DERMACOL Hair Ritual Šampón na ryšavé vlasy 250 ml

Chceli by ste mať vlasy vždy krásne lesklé a zdravé? Tak si iste zamilujete šampón DERMACOL s objemom 250 ml. Strieborný šampón by mali mať doma všetky blondínky, ktorým sa nepáči žltý tón vo vlasoch. Tento šampón sa nevyužíva ako náhrada bežného umývania vlasov, stará sa iba o zosvetlenie odtieňa. DERMACOL Hair Ritual Šampón na ryšavé vlasy 250 ml je správnou voľbou pre všetky typy vlasov. Bol vyvinutý pre ženy a pre mužov. Ak vám vyhovuje tekutý (klasický) typ šampónu, potom bude tento správna voľba. Šampón bez silikónov poskytne to najlepšie pre vaše vlasy.

Zásadné vlastnosti šampónu DERMACOL Hair Ritual Šampón na ryšavé vlasy 250 ml

  • Tento šampón zaistí vašim vlasom zdravie a krásu
  • Strieborný šampón premení vašu žltú blond na studený odtieň
  • Šampón DERMACOL s objemom 250 ml
  • Na všetky typy vlasov
  • Šampón pre ženy aj mužov
  • Druh DERMACOL Hair Ritual Šampón na ryšavé vlasy 250 ml: tekutý (klasický)
  • Zloženie bez silikónov

Zloženie

Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Propanediol, Glycerin, Sodium Chloride, Panthenol, Caffeine, Phyllanthus Emblica Fruit Extract, Triticum Vulgare Germ Oil, Triticum Vulgare Bran Extract, Triticum Vulgare Germ Extract, Punica Granatum Fruit Extract, Glycol Distearate, PEG-18 Glyceryl Oleate/Cocoate, Polyquaternium-10, Polyquaternium-7, Camellia Oleifera Seed Oil, Caprylic/Capric Triglyceride, Cetearyl Nonanoate, Linoleic Acid, Glyceryl Oleate, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Acrylamidopropyltrimonium Chloride/Acrylamide Copolymer, Tocopheryl Acetate, Tocopherol, Propylene Glycol, Parfum, Phenoxyethanol, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Citric Acid, Benzophenone-4, Maltodextrin, Caramel, CI 15985, Hydroxycitronellal.

Parametre a špecifikácia

Typ šampónu

Typ šampónu Tekutý (klasický)

Určenie

Určenie Pre ženy, Pre mužov

Zloženie

Špecifické zloženie Bez silikónov

Účinok

Účinok Multifunkčný

Typ vlasov

Typ vlasov Všetky typy vlasov

Objem

Objem 250 ml

Typ

Typ produktu Šampón
Kód:  KSVL7657
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  8595003125352
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06