Obnoviť stránku

DERMACOL Enja Firmiming Anti-Cellulite Gel 200 ml

5 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

DERMACOL Enja Firmiming Anti-Cellulite Gel 200 ml

Spevňujúci telový gél Enja Firmiming Anti-Cellulite od značky Dermacol je účinný kozmetický prípravok pre ženy, ktorým pomáha v boji proti pomarančovej koži v ich problematických partiách. Prednosťou gélu je jeho jedinečné zloženie. Obsahuje kofeín, extrakty z morských rias a účinnú látku NocturshapeTM, ktoré pomáhajú redukovať existujúcu celulitídu a zabraňujú vzniku novej. Telový gél navracia pokožke jej pevnosť a pružnosť, zanecháva ju zamatovo hebkú a dodáva jej potrebnú sviežosť a vitalitu.
Gél je špeciálne určený na používanie počas noci. Kým spíte, gél pôsobí na vašu pokožku, zlepšuje vzhľad chronickej celulitídy a zamedzuje ukladaniu tukov. Prípravok bol dermatologicky testovaný a schválený, je vhodný pre všetky typy pokožky. Pre zdravý a krásny vzhľad vašej pokožky používajte tento kvalitný spevňujúci gél.

Aktívne látky:
Unikátne extrakty z morských rias, kofeín a účinná látka NocturshapeTM posilňujú rozklad tukov v pokožke, bránia úbytku kolagénu aj elastínu a pomáhajú formovať postavu.
Účinky:

Pravidelnou aplikáciou spevňujúceho gélu už po jednom mesiaci dôjde k zlepšeniu vzhľadu celulitídy a k zmenšeniu obvodu stehien. Vaša pokožka bude nádherne pevná a hladká, dokonale vyhladená a vláčna.
Použitie:
Každý večer naneste gél na problematické partie, najmä na brucho, stehná a zadoček, a krúživými pohybmi jemne vmasírujte do pokožky.
Typ pokožky:
Pre všetky typy pokožky.

Parametre a špecifikácia

Objem

Objem 200 ml
Kód:  TM102
Produktové číslo:  8595003109321
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12