Obnoviť stránku

DERMACOL Elixir Micellar Lotion 200 ml

5 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

DERMACOL Elixir Micellar Lotion 200 ml

Micelárna voda Dermacol Elixir Micellar Lotion je čistiaci kozmetický prípravok určený pre ženy od svetovej značky Dermacol, ktorý čistí a šetrne odstraňuje všetky nečistoty z pleti, dôkladne odličuje aj vodoodolný make-up a zanecháva pleť dokonale vyčistenú. Jedným ťahom kompletne a jednoducho odlíčite celú tvár bez nadmerného a dlhého trenia pokožky. Ďalšou jej výhodou je, že už ju nemusíte oplachovať a zároveň vám nahradí pleťovú vodu či tonikum. Táto jedinečná micelárna voda pleť nedráždi a nevysušuje, pokožku hydratuje, tonizuje a zjemňuje. Výrobok neobsahuje alkohol a parfumáciu, bol dermatologicky testovaný a schválený. Po použití tejto kvalitnej micelárnej vody bude vaša pleť dokonale odlíčená a žiariaca čistým a zdravým vzhľadom.
Aktívne látky:

  • kyselina hyalurónová pleť spevňuje a vypína, dodáva jej hĺbkovú hydratáciu

Účinky:
Výsledkom aplikácie prípravku je perfektne očistená a odlíčená pleť, upokojená a pevná, dokonale jemná a vláčna, hydratovaná, pôsobiaca sviežim a zdravým dojmom.
Použitie:
Prípravok aplikujte ráno a večer na odličovací tampón a najprv odlíčte pery a oči, potom zvyšok tváre. Na záver očistite krk a dekolt. Micelárnu vodu nemusíte oplachovať.
Typ pleti:
Prípravok je vhodný pre všetky typy pleti.

Objem:
200 ml

Parametre a špecifikácia

Objem

Objem 200 ml
Kód:  PLK090
Produktové číslo:  8595003938891
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01