Obnoviť stránku

DERMACOL Conturing Palette 2

5 1 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
10,90 €

DERMACOL Conturing Palette 2

Kontúrovacia paletka DERMACOL Conturing Palette 2 v elegantnom balení je krásnym darčekom pre každú ženu, ktorá sa rada líči. Kombinuje rôzne matné farby a rozjasňovač, pomocou ktorých dokonale vytvaruje tvár a zvýrazní jej črty. Tmavšie odtiene skvele slúžia na potlačenie vybraných partií tváre, svetlejšie odtiene ich naopakzvýraznia. Iba pár ťahmi docielite zdôraznenie lícnych kostí, brady, nosa a čela a súčasne nádherne rozjasníte líčka a očné okolie. Súčasťou paletky je aj praktické zrkadlo umožňujúce jednoduchú aplikáciu. Nenahraditeľný pomocník do každej kabelky.

Kľúčové vlastnosti kontúrovacej paletky DERMACOL Conturing Palette 2 na kontúrovanie a rozjasnenie pleti

  • Kontúrovacia paletka DERMACOL Conturing Palette 2 v elegantnom balení
  • Obsahuje kombináciu matných farieb a rozjasňovač
  • Perfektne zvýrazňuje kontúry tváre
  • Rozjasňovač dodáva pleti rozjasnený vzhľad
  • Praktické zrkadlo umožňuje jednoduchú aplikáciu

Použitie:
Aplikujte na líca, hrany nosa, krk, pod čeľusť, lícne kosti, nad obočie či pod oči. Môžete použiť aj na kľúčne kosti a ramená. Tmavšie odtiene používajte na potlačenie, svetlejšie na zvýraznenie vybraných častí tváre.
Typ pleti:
Prípravok je vhodný na všetky typy pleti.
Zloženie:
Talc, Mica, Zea Mays Starch, Synthetic Fluorphlogopite, Silica, Tapioca Starch, Triethylhexanoin, Zinc Stearate, Magnesium Myristate, Ethylhexylglycerin, Polyglyceryl-2 Triisostearate, C20-24 Alkyl Dimethicone, Isododecane, Phenyl Trimethicone, Dehydroacetic Acid, Aqua, Maltodextrín, Polymethylsilsesquioxane, Stearic Acid, PalmiticAcid, Lauric Acid, Calcium Sodium Borosilicate, Tin Oxide, +/- CI 19140, CI 75470, CI 77492, CI 77499, CI 77491, CI 77891, CI 45410, CI 77007.


Parametre a špecifikácia

Typ

Typ Kontúrovacia paletka

Špecifikácia

Špecifikácia Dekoratívne
Typ pleti Všetky typy

Vlastnosti

Vlastnosti Vyhladzujúci
Účinok Zmatňujúci

Balenie

Typ balenia Paletka
Hmotnosť 12 g
Kód:  DEKO3552
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  85966376
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11