Obnoviť stránku
Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.

DERMACOL Caviar Energy Spevňujúce sérum 12 ml

4,5 2 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
6,70 €

DERMACOL Caviar Energy Spevňujúce sérum 12 ml

Pleťové sérum sa javí ako skvelá voľba, ktorú použijete v prípade, kedy vaša pleť vyžaduje rýchlu a intenzívnu starostlivosť. DERMACOL Caviar Energy Spevňujúce sérum 12 ml bude perfektne sedieť na akýkoľvek typ pleti. Toto balenie sa dodáva s objemom 12 ml. Trápi vás veľmi suchá pokožka, ktorá sa občas tiež lúpe? Potom si zamilujete hydratačné funkcie séra. Vaša pleť bude náležite vyživená. Vašu pokožku viditeľne omladí a zregeneruje. Toto pleťové sérum budete používať ako denné aj nočné.

Hlavné parametre pleťového séra DERMACOL Caviar Energy Spevňujúce sérum 12 ml

  • Vďaka pleťovému séru bude vaša pokožka krásna a zdravá
  • Objem pleťového séra DERMACOL je 12 ml
  • Pleťové sérum DERMACOL sa používa na akýkoľvek typ pleti
  • Zároveň obstará omladenie pokožky
  • Vašu pleť maximálne vyživí
  • Suchú pleť hĺbkovo hydratuje
  • Pomôže vám zregenerovať pleť
  • Použite: na deň aj noc
  • Vhodné pre vekovú skupinu 30+

Zloženie

Aqua, Coconut Alkanes, Glycerín, Squalane, Coco-Caprylate/Caprate, Sodium Stearoyl Glutamate, Caprylic/Capric Triglyceride, Sodium Hyaluronate, Plankton Extract, Lecitín, Hibiscus Sabdariffa Fruit Extract, Leuconostoc / Radish Root Ferment Filtrate, Rosa Damascena Flower Extract,   Sorbitan palmitate, Ceteareth-12, Ceramide NP, Sucrose, Ubiquinone, Sorbitan Oleate, ALARIO esculenta Extract, Citrus Limon Fruit Extract, Caviar Extract, Glyceryl Glucoside, Glyceryl Stearate, Cetearyl olivát, Cetearyl Alcohol, Cetyl Palmitate, Sorbitan olivátu, Ceteareth-20, Erythritol, Sodium Polyacrylate, Trideceth-6, Phenoxyethanol, Etylhexylglycerín,, Potassium Sorbate, Citronellol, Geraniol, Limonene, Linalool, Parfum.

Parametre a špecifikácia

Typ

Typ produktu Sérum

Účinok

Účinok Hydratačný, Vyživujúci, Regeneračný

Objem

Objem 12 ml

Typ pleti

Typ pleti Všetky typy

Vek

Vek 30+

Doba používania

Podľa doby používania Na deň aj noc

Zloženie

Špecifické zloženie S prírodnými zložkami, S vitamínmi
Kód:  KSPL4145
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  8595003127448
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19