Obnoviť stránku

DERMACOL Butterfly Wings Mascara

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

DERMACOL Butterfly Wings Mascara

Maskara Dermacol Butterfly Wings Mascara v intenzívnom čiernom odtieni sa postará o zvodný pohľad a príťažlivý vzhľad. Po použití maskary budú vaše riasy predĺžené a nádherne objemné ako krídla motýľov. Silikónová kefka perfektne oddeľuje a definuje riasy. Vyskúšajte maskaru Dermacol Butterfly Wings s dlhotrvajúcim efektom bez pocitu zlepených rias, ktorá sa nerozmazáva.

Kľúčové vlastnosti maskary Dermacol Butterfly Wings Mascara

  • Maskara pre maximálne predĺženie rias
  • Butterfly Wings v intenzívnej čiernej farbe
  • Maskara Dermacol riasy oddeľuje a definuje
  • Chráni riasy pred škodlivými vonkajšími vplyvmi
  • Nerozmazáva sa a nezlepuje riasy
  • Dermacol Butterfly Wings je hypoalergénna a oftamologicky testovaná

Zloženie:
Aqua, synthetic beeswax, cera alba, paraffin, acrylates copolymer, bis-diglyceryl polyacyladipate-2, myrica pubescens fruit cera, glyceryl stearate, argania spinosa kernel oil, acacia senegal gum, polybutene, glycerin, glyceryl behenate, pvp, talc, stearic acid, hydroxyethylcellulose, caprylyl glycol, hexylene glycol, propylene glycol, panthenol, peg-100 stearate, c20-40 alcohols, cetyl alcohol, laureth-21, ppg-2-deceth-30, peg-75 stearate, peg-40 hydrogenated castor oil, ceteth-20, steareth-20, copernicia cerifera cera, montan cera, polyethylene, sodium laureth sulfate, alcohol, triethanolamine, tocopherol, ascorbyl palmitate, ascorbic acid, peg-8, citric acid, phenoxyethanol, sodium dehydroacetate, ci 77266 (nano), ci 77499.


Parametre a špecifikácia

Typ

Typ Klasická

Efekt

Efekt Predĺženie

Farba

Farba Čierna
Kód:  DEKO3549
Produktové číslo:  85968974
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06