Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

DERMACOL BT Cell Mask 2x8 g

5 5 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

DERMACOL BT Cell Mask 2x8 g

Okamžité vyhladenie vrások

Pleťová liftingová maska Dermacol BT Cell Mask s jedinečným koncentrovaným protivráskovým komplexom! Výsledný účinok použitia masky je podobný ako po aplikácii injekcií botulotoxínu, avšak bez bolesti a v pohodlí domova. Už 5 minút po aplikácii je viditeľné vyhladenie jemných vrások a nerovností pleti, okamžitý vyhladzujúci účinok pretrvá až 4 hodiny. Pleťová maska zvyšuje pevnosť a pružnosť pleti. Dodáva pleti energiu, zvláčňuje ju, zjemňuje a osviežuje. Pleť pôsobí mladistvo a oddýchnutým dojmom.

Liftingová pleťová maska je perfektným omladzujúcim prostriedkom na spoločenské udalosti alebo obchodné rokovania, skrátka všade tam, kde potrebujete urobiť dobrý dojem. Buďte mladšie a príťažlivejšie! Možno zakúpiť minimálne 2 kusy pleťovej masky.

Účinky

  • Pleťová maska vyhladí jemné vrásky a nerovnosti pleti
  • Okamžitý vyhladzujúci účinok pretrvá až 4 hodiny
  • Dodáva pleti energiu, zvláčňuje ju, zjemňuje a osviežuje
  • Zvyšuje pevnosť a pružnosť pleti
  • Pleť pôsobí mladistvo a oddýchnutým dojmom

Typ pleti:
Pre všetky typy pleti.
Použitie:
Nanášajte dostatočnú vrstvu na tvár, krk a dekolt, vyhnite sa kontaktu so sliznicu oka, nechajte pôsobiť 15 - 20 minút a potom masku zotrite navlhčeným vatovým tampónom. Masku aplikujte kedykoľvek pre dosiahnutie okamžitého efektu vyhladenia.
Hmotnosť:
2x 8 g

Parametre a špecifikácia

Hmotnosť

Hmotnosť 16 g (0,02 kg)

Typ

Typ Umývacia

Typ pleti

Typ pleti Citlivá, Mastná, Normálna, Problematická, Zmiešaná, Suchá

Účinok

Účinok Hydratačný, Proti vráskam, Čistenie
Kód:  PLK103
Produktové číslo:  8595003108843
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16