Obnoviť stránku

DERMACOL Body Love Mist Ibiza party 150 ml

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

DERMACOL Body Love Mist Ibiza party 150 ml

Milujete exotické vône tropických ostrovov, kvetín a mora? Hľadáte v sparných dňoch príjemné osvieženie, ktoré si môžete dopriať kdekoľvek? Potom sa iste nezaobídete bez parfumovaného telového spreja značky Dermacol. Body Love Mist Ibiza Party s objemom 150 ml hydratuje a osviežuje pokožku a navyše obsahuje panthenol a extrakt z uhorky, ktoré na ňu majú blahodarný vplyv. Príjemná a sladká vôňa granátového jablka a malín vám pomôže cítiť sa skvele za každých okolností.

Kľúčové vlastnosti telového spreja Body Love Mist Ibiza Party, 150 ml

  • Telový parfumovaný sprej značky Dermacol
  • Osviežuje a hydratuje pokožku
  • Obsahuje panthenol a extrakt z uhorky
  • Vôňa granátového jablka a malín
  • Aplikácia pomocou rozprašovača

Zloženie

Aqua, Alcohol Denat., Glycerin, Urea, Panthenol, Propylene Glycol, Cucumis Sativus Juice, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Phosphoric Acid, Sodium Benzoate, Citric Acid, Potassium Sorbate, Sodium Sulfite, Benzyl Alcohol, Benzyl Benzoate, Cinnamyl Alcohol, Citronellol, Geraniol, Hexyl Cinnamal, Limonene, Parfum

Parametre a špecifikácia

Objem

Objem 150 ml
Kód:  TM371
Produktové číslo:  8595003110129
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04