Obnoviť stránku

DERMACOL Black Magic Detoxifying Micellar Lotion 250 ml

4,5 7 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
5,29 €

DERMACOL Black Magic Detoxifying Micellar Lotion 250 ml

Black Magic Detoxifying Micellar od DERMACOLU je micelárna voda s obsahom čaju Matcha a extraktu z uhorky. Matcha je 100 % zelený čaj, ktorý v kombinácii s extraktom z uhorky zanechá vašu pleť čistú, hydratovanú a tonizovanú. Tonizácia by mala byť nepostrádateľnou súčasťou starostlivosti o vašu pleť. Použitím micelárnej vodyBlack Magic detoxifying zvládnete odstrániť z vašej pleti aj  vodoodolný make-up. Obsiahnuté látky rastlinného pôvodu pomáhajú redukovať začervenanie vašej pokožky, dodajú pleti prirodzený vzhľad a farbu. Black Magic Detoxifying Micellar je určená pre všetky typy pleti. Micelárnu vodu je vhodné aplikovať pravidelne.

Kľúčové vlastnosti micelárnej vody DERMACOL Black Magic Detoxifying Micellar Lotion

  • DERMACOL micelárna voda obsahuje čaj matcha a extrakt z uhorky
  • Black Magic Detoxifying Micellar zanechá vašu pleť čistú, hydratovanú a tonizovanú
  • Micelárna voda odstráni aj vodoodolný make-up
  • Black Magic Detoxifying Micellar redukuje začervenanie, dodá pleti prirodzený vzhľad a farbu
  • Micelárna voda je vhodná pre všetky typy pleti

Aplikácia:
Používajte vždy ráno pred nalíčením a večer pred spaním.

Zloženie:
Aqua, PEG-6 Caprylic/Capric Glycerides, Propylene Glycol, Panthenol, Glycerin ,Helichrysum Italicum Extract, Bellis Perennisflower Extract,  Cucumis Sativus Juice, Camellia Sinensis Leaf Extract, Aloe Barbadensis Leaf Juice Powder, Mannitol, Xylitol, Fructooligosaccharides, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Citric Acid,  Sodium Sulfite, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Phosphoric Acid, Phenoxyethanol, Caprylyl Glycol, Disodium EDTA,  Cetrimonium Bromide, Sodium Hydroxide, Benzyl Salicylate, Linalool, Hexyl Cinnamal, Limonene, Alpha- Isomethyl Ionone, Parfum

Parametre a špecifikácia

Objem

Objem 250 ml

Typ pleti

Typ pleti Všetky typy
Kód:  KSPL2549
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  8595003116725
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12