Obnoviť stránku

DERMACOL BB SPF30 č.2 Bronze 30 ml

Garancia najlepšej ceny
8,20 €

DERMACOL BB SPF30 č.2 Bronze 30 ml

Chcete krém, ktorý skryje nedostatky vašej pleti a bude ju zároveň chrániť? V tom prípade určite oceníte BB krém DERMACOL s objemom 30 ml. Bude vaším spoločníkom v letných dňoch, má totiž SPF ochranu proti UV žiareniu. Krém je možné použiť na všetky typy pleti. Neprídu teda žiadne neočakávané a nepríjemné reakcie. BB krém DERMACOL použijete na každodennú starostlivosť.

Kľúčové prednosti BB krému DERMACOL BB SPF30 č.2 Bronze 30 ml

  • BB krém pomôže so skrytím nedostatkov pleti
  • Poskytuje tiež SPF ochranu
  • BB krém DERMACOL má objem 30 ml
  • Je určený pre všetky vekové kategórie
  • Typ pleti: všetky typy
  • Použitie: denný

Zloženie

Aqua, Glycerin, Caprylic/Capric Triglyceride, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Diethylamino Hydroxybenzoyl Hexyl Benzoate, CI 77891, Coco-Caprylate, Bis-Ethylhexyloxyphenol Methoxyphenyl Triazine, C12-15 Alkyl Benzoate, Ethylhexyl Salicylate, Titanium Dioxide (nano), Ethylhexyl Palmitate, Propylene Glycol, Panthenol, Cetyl Alcohol, Sodium Hyaluronate, Alaria Esculenta Extract, Tocopherol, Ammonium Acryloyldimethyltaurate/VP Copolymer, Disodium Cetearyl Sulfosuccinate, Talc, Silica, Tocopheryl Acetate, Sodium Stearoyl Glutamate, Diethylhexyl Butamido Triazone, Xanthan Gum, Disodium EDTA, Silica Dimethyl Silylate, Butylene Glycol, Mica, Pentylene Glycol, Citric Acid, Sodium Hydroxide, BHT, Phenoxyethanol, Methylparaben, Ethylhexylglycerin, Ethylparaben, Hydroxyacetophenone, CI 77491, CI 77492, CI 77499, Parfum, Citronellol, Coumarin, Geraniol, Hexyl Cinnamal, Limonene, Linalool.

Parametre a špecifikácia

Typ pleti

Typ pleti Všetky typy

Objem

Objem 30 ml

Typ

Typ produktu BB krém

Účinok

Účinok SPF faktor

Vek

Vek Pre všetky vekové kategórie

Doba používania

Podľa doby používania Denný

Zloženie

Špecifické zloženie S kyselinou hyalurónovou
Kód:  KSPL4454
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  85974289
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18