Obnoviť stránku

DERMACOL BB Magic Beauty krém 8v1 sand 30 ml

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

DERMACOL BB Magic Beauty krém 8v1 sand 30 ml

BB krém Dermacol Magic Beauty 8 v 1 hydratuje a zjednocuje tón pleti. Je vhodný pre všetky typy pokožky. Poskytuje pleti starostlivosť ako plnohodnotný krém a je efektívna ako make-up. Vaša pleť bude prirodzene žiariť a prípadné nedokonalosti budú skryté. Po použití získate pocit sviežej a zamatovej pleti. BB krém Dermacol Magic Beauty poskytuje ochranu pred škodlivým slnečným žiarením OF 15. Pleť je vláčna, perfektne hydratovaná, osviežená a rozžiarená ihneď po nanesení. Zloženie s kyselinou hyalurónovou napomáha regenerácii pokožky a potláča známky starnutia.

Kľúčové vlastnosti BB krému Dermacol Magic Beauty

  • Odtieň Sand
  • Pre všetky typy pleti
  • Okamžitá hydratácia, osvieženie a rozžiarenie pokožky
  • Dokonale prirodzený vzhľad bez efektu masky
  • Perfektné zjednotenie tónu pleti
  • BB krém Dermacol Magic Beauty zanecháva pleť zamatovo hladkú
  • Chráni pred slnečným žiarením
  • Dermatologicky testované

Použitie:
Starostlivo naneste na pleť bez použitia hydratačného krému. Dôkladne a rovnomerne rozotrite.

Zloženie:
AQUA, CYCLOPENTASILOXANE, ETHYLHEXYL METHOXYCINNAMATE, TITANIUM DIOXIDE, propylén GLYCOL, POTASSIUM cetyl PHOSPHATE, squalan, BEHENETH-30, ZINC Stearate, myristyl ALCOHOL, CAPRYLYL GLYCOL, GLYCERÍN, glyceryl ISOSTEARATE, Phenoxyethanol, BIS-PEG-18 METHYL ETHER dimetyl Silan, SILICA , ETHYLHEXYL palmitate, Polyacrylamide, glyceryl Stearate, hydrogenated PALM KERNER GLICERIDES, C13-14 ISOPARAFFIN, HEXYLENE GLYCOL, hydrogenated PALM GLYCERIDES, carbomer, CELLULOSE, GUM, cetearyl ALCOHOL, cetearyl Glucoside, MICA, penta- TETRA DI-T-BUTYL, HYDROXYHYDROCINNAMATE, xanthan GUM, HEXYLDECANOL, Hydrolyzed SILK, PARFUM, SODIUM HYDROXIDE, laureth-7, MALTODEXTRÍN, BENZYL Salicylate, SILICA dimetyl SILYLATE, butylénu GLYCOL, PENTYLENE GLYCOL, ALPHA Isomethyl Ionone, LINALOOL, BHT, PYRUS MALUS FRUIT EXTRACT, EUGENOL, Butylphenyl, methylpropional , ISOEUGENOL, SODIUM hyaluronate. MAY contain: CL77491, CL77492, CL77499, CL77891.

 

Parametre a špecifikácia

Objem

Objem 30 ml

Typ pleti

Typ pleti Normálna

Účinok

Účinok Tónovací

Vek

Vek Pre všetky vekové kategórie

Doba používania

Podľa doby používania Denný

Typ

Typ produktu BB krém
Kód:  PLK349
Produktové číslo:  85954243
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02