Obnoviť stránku

DERMACOL Aroma Ritual Belgian Chocolate Harmonizing Body Scrub 150 ml

4,8 8 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
4 €

DERMACOL Aroma Ritual Belgian Chocolate Harmonizing Body Scrub 150 ml

Krémový telový peeling Dermacol Aroma Ritual Body Scrub Belgian Chocolate určený pre ženy od svetovej značky Dermacol s čiastočkami z marhuľových jadier účinne odstraňuje odumreté kožné bunky, pokožku dôkladne čistí a vyhladzuje. Vaša pokožka bude krásne hebká, svieža a žiariaca. Tento kvalitný peeling je vhodný pre všetky typy pokožky, má blahodarný vplyv na organizmus, dodáva mu harmóniu a pocit radosti. Nádherná vôňa čokolády s pomarančom navodzuje pocit uvoľnenia a spokojnosti. Doprajte si odpočinok po namáhavom dni a rozmaznávajte vašu pokožku s týmto harmonizujúcim peelingom.

Aktívne látky:

Obsiahnutý pomarančový olej osviežuje myseľ, rozveseľuje, odstraňuje napätie a harmonizuje dušu. Čiastočky z marhuľových jadier šetrne zbavujú pokožku odumretej kože a nečistoty. Zmyselná vôňa belgickej čokolády s pomarančom vašu pokožku sladko prevonia.

Účinky:

Výsledkom aplikácie peelingu je zamatovo jemná a hladká pokožka tela, dokonale uvoľnená a zharmonizovaná, nádherne voňajúca čokoládou a pomarančom, ktorá žiari sviežim a zdravým mladistvým vzhľadom.


Použitie:
Aplikujte peeling na vlhkú pokožku raz týždenne, krúživými pohybmi jemne vmasírujte a potom pokožku dôkladne umyte vodou.

Typ pokožky:
Prípravok je vhodný pre všetky typy pokožky.

Obsah:
200 g

 

Parametre a špecifikácia

Špecifikácia

Špecifikácia Dermo

Typ produktu

Typ produktu Na telo

Určenie

Určenie Dámske

Vlastnosti

Účinok Zjemňujúci
Špecifikácia Dermo
Rad Čokoládový

Typ pleti

Typ pleti Všetky typy

Zloženie

Špecifické zloženie S prírodnými olejmi, S prírodnými zložkami

Objem

Objem 150 ml
Kód:  TM076
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  8595003101448
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18