Obnoviť stránku

DERMACOL AFTER SUN In-Shower Body Milk 250 ml

5 1 hodnotení

DERMACOL AFTER SUN In-Shower Body Milk 250 ml

Telové mlieko AFTER SUN In-Shower Body Milk od značky Dermacol je špičkový kozmetický prípravok, ktorý je špeciálne určený pre starostlivosť o pokožku po opaľovaní a používa sa počas sprchovania. Jeho osviežujúce jemné zloženie je obohatené o extrakt z uhorky, ktorý ochladzuje pokožku vystavovanú slnečnému žiareniu, pomáha zmierňovať podráždenie a dodáva jej pocit upokojenia. Pleť zanecháva zamatovo hebkú, vláčnu a dokonale zregenerovanú ihneď po sprchovaní. Rozmaznávajte svoju opálenú pokožku po krásnom dni strávenom na slnku a doprajte jej luxusnú starostlivosť už v sprche s týmto kvalitným telovým mliekom.
Aktívne látky:
Obsiahnutý extrakt z uhorky vyniká svojim blahodarným chladiacim účinkom, ktorý prináša okamžitú úľavu. Pokožku upokojuje a zmierňuje jej podráždenie.
Použitie:
Telové mlieko naneste na pokožku, jemnými krúživými pohybmi ho nechajte speniť a potom dôkladne opláchnite.
Typ pokožky:
Prípravok je vhodný pre všetky typy pokožky.
Objem:
250 ml

Parametre a špecifikácia

Objem

Objem 250 ml

Typ pleti

Typ pleti Normálna

Typ produktu

Fáza opaľovania Po opaľovaní
Kód:  OPA028
Produktové číslo:  8590031100012
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16