Obnoviť stránku

DERMACOL 3D Hyaluron Therapy

4,7 3 hodnotení

DERMACOL 3D Hyaluron Therapy

Česká značka Dermacol prináša kozmetické súpravy, ktoré potešia každú ženu. Obsahom darčekového balenia 3D Hyaluron Therapy je čistiaci pleťový olej a vodoodolný krycí mejkap v odtieni č. 210. Pleťový olej s obsahom makadamiového oleja a kyseliny hyalurónovej šetrne odlíči aj vodoodolný mejkap. Mimo to regeneruje pleť a chráni ju proti starnutiu. Extrémne krycí DERMACOL Make-up Cover vyrovnáva nedostatky a dodáva matný vzhľad vašej pleti. Jeho jedinečná štruktúra s 50 % podielom pigmentu skvele kryje malé nedostatky na pokožke, ale dokáže si poradiť aj s rozsiahlejšími kožnými vadami, ako je akné, rôzne vyrážky, farebné škvrny, jazvičky či kruhy pod očami. Vďaka SPF 30 chráni pleť pred UV žiarením.

Kľúčové vlastnosti darčekovej súpravy Dermacol

  • Darčeková súprava pre ženy s dekoratívnou kozmetikou Dermacol
  • Balenie obsahuje čistiaci pleťový olej a krycí mejkap Dermacol v odtieni č. 210
  • Čistiaci olej Cleansing oil s obsahom makadamiového oleja a kyseliny hyalurónovej
  • Olej je vhodný aj pre odličovanie vodoodolného mejkapu
  • Mejkap s 50 % pigmentu kryje nedostatky
  • Krycí mejkap pre matný vzhľad pleti a ochranu pred slnečnými lúčmi vďaka SPF 30

Použitie

Cleansing oil:
Čistiaci olej naneste na vatový tampón a jemnými pohybmi odstráňte z pleti mejkap a ďalšie nečistoty. Nie je nutné následné opláchnutie vodou. Ďalšou možnosťou je naniesť malé množstvo oleja do dlane, zriediť s vodou a s vzniknutou emulziou vyčistiť pleť. Potom opláchnite vodou.

Make-up Cover:
Pred aplikáciou mejkapu je vhodné použiť hydratačný krém a podkladovú bázu. Nanášajte Make-up Cover na pleť rovnomerne prstami, alebo hubkou a potom veľmi dôkladne rozotrite. Make-up Cover je možné kombinovať s inými mejkapmi Dermacol. Pre dokonalý vzhľad nakoniec mejkap zafixujte púdrom.

Zloženie

Cleansing oil:
C15-19 ALKANE, C21-28 ALKANE, MACADAMIA INTEGRIFOLIA SEED OIL, POLYSORBATE 85, SORBITAN TRIOLEATE, NELUMBO NUCIFERA FLOWER EXTRACT, SODIUM HYALURONATE, ETHYLHEXYL PALMITATE, BUTYLENE GLYCOL, PENTYLENE GLYCOL, PROPYLENE GLYCOL DICAPRYLATE DICAPRATE, PEG-8, TOCOPHEROL, ASCORBYL PALMITATE, SILICA DIMETHYL SILYLATE, ASCORBIC ACID, CITRIC ACID, PARFUM, GERANIOL

Make-up Cover:
CI 77891, PARAFFINUM LIQUIDUM, PARAFFIN, CERA MICROCRISTALLINA, PETROLATUM, ALUMINA, GLYCERYL STEARATE, SILICA SILYLATE, PARMUM, /-: CI 77492, CI 77491, CI 77499

Obsah balenia:

  • Cleansing oil 150 ml
  • Make-up Cover odtieň č. 210 30 g

Parametre a špecifikácia

Kód:  VBAL0617
Produktové číslo:  8595003110785
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07