Obnoviť stránku

DERMACOL 16H Matic Eyeliner No.5

Garancia najlepšej ceny
5,99 €

DERMACOL 16H Matic Eyeliner No.5

S ceruzkou na oči od Dermacol 16h Matic Eyeliner perfektne zvýrazníte vaše oči a podčiarknete ich krásu iba jednou aplikáciou. Vodoodolná krémová ceruzka na oči má perfektne sýtu farbu, ktorá po nanesení vydrží až neuveriteľných 16 hodín bez rozmazania a vyblednutia. Stabilne drží dokonca aj v extrémnych teplotách do 50 °C. Ceruzka na oči je ideálna pri líčení linky vnútri oka pre optické zväčšenie a rozjasnenie. Hodí sa teda aj pre menšie a unavené oči. Ceruzka Dermacol je vhodná tiež na vykreslenie intenzívnejšej očnej linky alebo na presnú linku. Vďaka tomu, že je ceruzka vodoodolná, nebudete sa obávať nechceného rozmazania pri kontakte s vodou. Pokojne si svoj make-up môžete vylepšiť, aj keď pôjdete k vode, do fitcentra alebo na prechádzku v daždi.

Kľúčové vlastnosti ceruzky na oči Dermacol 16H Matic Eyeliner

  • Krémová ceruzka na oči v sivej farbe
  • Ceruzka na oči od Dermacol je vodoodolná
  • Dlhotrvajúca textúra výdrží až 16 hodín
  • Matic Eyeliner sa ľahko a rýchlo nanáša
  • Ceruzka je odolná aj v extrémnych teplotách do 50 °C
  • Dermacol 16h Matic Eyeliner je oftalmologicky testovaná

Odtieň:
5 sivá

Zloženie:
Metyl trimethicone, polyethylene, trimethylsiloxysilicate, calcium sodium borosilicate, octyldodecanol, ozokerite, mica, acrylates / dimethicone copolymer, disteardimonium hectorite, synthetic fluorphlogopite, propylene carbonate, penta- tetra-di-t-butyl hydroxyhydrocinnamate, tin oxide, ci 77499, ci 77891.



Zloženie

metyl trimethicone, polyetylén, trimethylsiloxysilicate, calcium sodium borosilicate, octyldodecanol, ozokerite, Sľuda, acrylates/dimethicone copolymér, disteardimonium hectorite, synthetic fluorphlogopite, propylene carbonate, pentaerythrityl tetra-di-t-butyl hydroxyhydrocinnamate, tin oxide, ci 77499, ci 77891.

Parametre a špecifikácia

Ocenenia

Ocenenia Bez ocenení

Špecifikácia

Špecifikácia Dekoratívne

Farba

Farba Sivá

Typ

Typ Ceruzka

Hmotnosť

Hmotnosť 0,3 g (0 kg)

Objem

Objem 0,3 ml

Ocenenie

Ocenenia Bez ocenení
Kód:  DEKO3541
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  85967007
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17