Obnoviť stránku

DERMACOL 16H Lip Colour č.35 4 ml + 4 ml

5 1 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
Novinka
10,90 €

DERMACOL 16H Lip Colour č.35 4 ml + 4 ml

Určite si rada vyrazíte von s namaľovanými perami. Voľbou správneho rúžu môžete ich krásu podčiarknuť. Rúž DERMACOL je sýto pigmentovaný a zaručí úplné krytie, vďaka tomu budete potrebovať iba jednu vrstvu na zakrytie prirodzenej farby vašich pier. Vyniká dlhotrvajúcou intenzitou po dobu 16 hodín, takže sa nerozmazáva a nie je nutné ho tak často opravovať. Tekutá konzistencia dobre odoláva oteru a jej kontúry sa nerozpíjajú. Ošetrujúci rúž vaše pery vyživí a prispeje k zdravo vyzerajúcim perám bez prasklín. Vínový rúž na pery DERMACOL vás nadchne odtieňom, ktorý si ihneď obľúbite.

Kľúčové prednosti rúžu DERMACOL 16H Lip Colour č.35 4 ml + 4 ml

  • Rúž DERMACOL vytvorí krásne zmyselné pery a líčenie dotiahne k dokonalosti
  • Sýta pigmentácia zaručí úplné krytie
  • Odolnosť až 16 hodín
  • Tekutá konzistencia vyniká odolnosťou proti rozmazaniu
  • Dodáva perám potrebnú starostlivosť počas používania
  • Odtieň rúžu na pery DERMACOL je vínový

Zloženie

Colour: Isododecane, Dimethicone, Trimethylsiloxysilicate, C9-13 Isoparaffín, C11-12 Isoparaffin, Disteardimonium Hectorite, Talc, Propylene Carbonate, Alcohol Denat., Barium Sulfate, Rosin, Aqua, Phenoxyethanol, Benzyl Alcohol, Dehydroacetic Acid, Ci 77742, Ci 77891, Ci 16035, Ci 77491, Ci 15850, Ci 77499. Gloss: Ricinus Communis Seed Oil, Cera Alba, Pentaerythrityl Stearate/Caprate/Caprylate/Adipate, Pentaerythrityl Tetraisostearate, Tocopheryl Acetate, Ascorbyl Palmitate, Parfum.

Parametre a špecifikácia

Krytie

Krytie Plné

Textúra

Textúra Tekutá

Vlastnosti

Vlastnosti Dlhotrvajúci, Ošetrujúci

Odtieň

Odtieň Vínový

Výdrž

Výdrž 16 hodín

Objem

Objem 8 ml
Kód:  DEKO7525
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  85975736
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06