Obnoviť stránku

DENIM Wild 150 ml

4,7 73 hodnotení
Cenová bomba
2,59 € Ušetríte 1,79 €

DENIM Wild 150 ml

Dezodorant v spreji Denim Wild má sviežu vôňu s nádychom santalového dreva, ktorá vás zavedie do divokej prírody. Príjemná vôňa je určená mužom, ktorí vyznávajú nespútanosť a cíti sa dobre v pohodlnom oblečení. Použitie dezodorantu je vhodné najmä pri športe, na výletoch alebo pri iných fyzicky náročných aktivitách, kedy hrozí zvýšené potenie. Dezodorant zabraňuje nadmernému poteniu a spoľahlivo vás ochráni pred pachom potu.Doprajte mužom sviežosť, ktorá evokuje voľnosť, nespútanosť a divoká dobrodružstvo!

zloženie vône

Citrón, ambra, santalové drevo

Krásna vôňa, ktorá osvieži...

Príjemná vôňa dezodorantu v sebe ukrýva svieže citrusové tóny, ambru a nádych santalového dreva. Je vhodná pre moderných mužov, ktorí sú nespútaní a milujú divokú prírodu s jej vôňami aj nebezpečenstvom, ktoré tu číha na každom kroku. Dezodorant je vhodný pre všetkých mužov bez rozdielu veku. Darujte mužom pomocníka, ktorý ich ochráni pred pachom potu!

Parametre a špecifikácia

Špecifikácia

Špecifikácia Dermo

Funkčnosť produktu

Funkčnosť produktu Dezodorant

Určenie

Určenie Pánske

Typ

Typ V spreji

Vlastnosti

Účinok Ochranný
Špecifikácia Dermo
Ďalšie vlastnosti Nezanecháva škvrny, Dlhotrvajúci, Rýchloschnúci

Typ pokožky

Typ pokožky Na všetky typy pokožky
Typ pokožky Všetky typy

Vôňa

Vôňa Svieža

Objem

Objem 150 ml
Kód:  DEO114
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  8008970038940

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01