Obnoviť stránku
Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.

Curasept Whitening zubná pasta s peroxidom a PVP 75 ml

11,04 €

Curasept Whitening zubná pasta s peroxidom a PVP 75 ml

Aby sa zubná pasta dobre starala o vaše zuby, vyberte si takú, ktorá spĺňa vaše špecifické potreby. Pasta na zuby Curasept na bielenie zubov zuby nielen vybielia, ale tiež podporuje správnu funkciu zubnej skloviny a zdravotný stav ďasien. Ak ju budete používať opakovane, poteší vás posilnenie zubnej skloviny a vznik ochrannej vrstvy. Súčasne dodá zubom prirodzený lesk. Na udržanie zdravých zubov, bieleho úsmevu a sviežeho dychu odporučíme používať pastu na zuby Curasept spoločne so správne vybranou zubnou kefkou.

Hlavné vlastnosti zubnej pasty Curasept Whitening zubná pasta s peroxidom a PVP 75 ml

  • Bieliaca pasta na zuby Curasept odstraňuje farebné zubné pigmenty
  • Pri častom používaní podporuje posilňovanie zubnej skloviny
  • Zubná pasta Curasept zaistí svieži dych po dlhú dobu

Zloženie

Glycerin, Aqua, Hydrated Silica, Propylene Glycol, Citric Acid, Cellulose Gum, Aroma, Silica, Hydrogen Peroxide, PVP, Sodium Fluoride, Sodium Monofluorophosphate, Sodium Saccharin, Sodium Citrate, Cocamidopropyl Betaine, Disodium EDTA, Sodium Benzoate

Parametre a špecifikácia

XXL balenie

XXL balení Nie

Typ zubnej pasty

Typ zubnej pasty Na bielenie zubov

Vlastnosti

Vlastnosti S bieliacim účinkom, Ochrana skloviny
Glycerin, Aqua, Hydrated Silica, Propylene Glycol, Citric Acid, Cellulose Gum, Aroma, Silica, Hydrogen Peroxide, PVP, Sodium Fluoride, Sodium Monofluorophosphate, Sodium Saccharin, Sodium Citrate, Cocamidopropyl Betaine, Disodium EDTA, Sodium Benzoate '>
Kód:  HEALaaa0289
Záruka: 24 mesiacov

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11