Obnoviť stránku
Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.

CURASEPT Gold Lux bieliaca 75 ml

4,8 4 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

CURASEPT Gold Lux bieliaca 75 ml

Aby sa zubná pasta starala o váš chrup čo najlepšie, zvoľte si pastu čo najviac zodpovedajúcu vašim požiadavkám. Zubná pasta Curasept je obľúbená u osôb s citlivými zubami. Vďaka účinným ingredienciám stráca zuby prílišnú citlivosť a tlmí sa aj ich prípadná bolesť. Zubná pasta Curasept na bielenie zubov vás zbaví tmavých pigmentov v samotnej štruktúre zuba. Pokiaľ ju budete používať často, podporí rezistenciu vašej zubnej skloviny a vytvorí na nej ochrannú vrstvu. Súčasne dodá zubom prirodzený lesk. Ľuďom trpiacim na časté zubné kazy bezpochyby pomôže zvýšený obsah aminfluoridov, ktoré zabraňujú baktériám v množení, a tým zmenšujú kazivosť zubov. Objem zubnej pasty Curasept je 75 ml. Na zachovanie zdravého chrupu, sviežeho dychu a bielych zubov vyskúšajte pastu na zuby Curasept spolu so správne zvolenou zubnou kefkou.

Zásadné vlastnosti zubnej pasty CURASEPT Gold Lux bieliaca 75 ml

  • Zubná pasta Curasept pre citlivé zuby zmierňuje ich bolestivosť
  • Zubná pasta na bielenie zubov Curasept odstráni nežiaduce pigmenty
  • Pri častom používaní podporuje posilňovanie zubnej skloviny
  • Ingrediencie znižujú pravdepodobnosť vzniku zubného kazu
  • Zubná pasta disponuje objemom 75 ml
  • Pasta na zuby Curasept zaistí zdravé zuby a žiarivý úsmev

Zloženie

Sorbitol, hydratovaný oxid kremičitý Aqua, Xylitol, Sodium Methyl Cocoyl Taurate, Peg-40 Hydrogenated Castor Oil, Sodium Lauroyl Sarcosinate, Aróma, Calcium Pantothenate, Mg-Sr Carbonato Idrossiapatite Coniugata Con Chitosano, Ozonized Olive Oil, pvp, Hydrogen Peroxide, Urea Peroxide, Glycyrrhetinic Acid, Dicalcium Phosphate Dihydrate, Sodium Fluoride, Vp/Va Copolymer, Cellulose Gum, Potassium Acesulfame, Mica, Iron Oxide, Titanium Dioxide, Bisabolol, Colloidal Gold, Leuconostoc / Radish Root Ferment Filtrate, Colloidal Silver, Sodium Benzoate,0,1% hydrogén peroxide

Parametre a špecifikácia

Typ zubnej pasty

Typ zubnej pasty Pre citlivé zuby

Vlastnosti

Vlastnosti S bieliacim účinkom, Ochrana skloviny, Ochrana pred zubným kazom

Objem a príchuť

Objem 75 ml
Kód:  ZUB1628
Produktové číslo:  8056746072018

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07