Obnoviť stránku

CURASEPT EcoBio 75 ml

Garancia najlepšej ceny
7 €

CURASEPT EcoBio 75 ml

Aby mala zubná pasta pre vaše zuby len samé pozitívne účinky, hľadajte pastu vyhovujúcu vašim individuálnym nárokom. Zubná pasta Curasept zlepší život ľuďom s citlivými zubami. Jej účinné zloženie redukuje citlivosť zubov a uľavuje od ich nepríjemnej bolesti. Zastavuje krvácanie z ďasien a zabraňuje vzniku ich nepríjemného zápalu. Pri jej opakovanom používaní zaznamenáte posilnenie zubnej skloviny a vznik ochrannej vrstvy. Zároveň urobí zuby krásne lesklé. Ľuďom sťažujúcim sa na časté zubné kazy bezpochyby prilepší aj väčšie percento aminfluoridov, ktoré majú za následok zníženie množstva baktérií, a tým aj zníženú kazivosť zubov. Táto BIO zubná pasta ponúka šetrnú starostlivosť o zuby aj ústnu dutinu. Je vyrobená iba z kvalitných, čisto prírodných látok. Objem zubnej pasty Curasept je 75 ml. Na zachovanie zdravého chrupu, sviežeho dychu a bielych zubov vyskúšajte pastu na zuby Curasept spoločne s vyhovujúcou zubnou kefkou.

Kľúčové vlastnosti zubnej pasty CURASEPT EcoBio 75 ml

  • Zubná pasta Curasept pre citlivé zuby zmierňuje ich bolestivosť
  • Poskytuje ďasnám ochranu a predchádza ich krvácaniu
  • Pri častom používaní podporuje posilňovanie zubnej skloviny
  • Špeciálna receptúra ​​chráni pred rozvinutím zubného kazu
  • Skladá sa iba z prírodných zložiek
  • Zubná pasta disponuje objemom 75 ml
  • Pasta na zuby Curasept prinesie svieži dych na dlhú dobu

Zloženie

Uhličitan vápenatý, Aqua, Glycerín, Xylitol, Sodium Lauroyl sarcosinate, Hydroxyethylcellulose, calcium Glycerophosphate, Echinacea Angustifolia Leaf Extract*, Chamomilla Recutita Flower/Leaf/Stem Extract*, Salvia Officinalis Extract*, Oryza Sativa Starch, Silica, Bisabolol, Eucalyptus Globulus Leaf oil*, Foeniculum Vulgare Oil*, Melaleuca Alternifolia Leaf Oil*, Eukalyptol, anetolom Alcohol*, Ammonium Glycirrhizate. *Z ekologického poľnohospodárstva

Parametre a špecifikácia

Typ zubnej pasty

Typ zubnej pasty Pre citlivé zuby

Vlastnosti

Vlastnosti Ochrana ďasien, Ochrana skloviny, Ochrana pred zubným kazom, BIO

Objem a príchuť

Objem 75 ml
Kód:  ZUB1621
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  8056746071547

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08