Obnoviť stránku

CURASEPT Daycare Booster Junior 50 ml

Kúpiť s kódom ALZADNI15
Kód bude uplatnený automaticky.
5,09 €
Garancia najlepšej ceny
5,99 €

CURASEPT Daycare Booster Junior 50 ml

Aby vám zubná pasta prinášala ten najlepší účinok pre zuby, poobzerajte sa po paste naplňujúcej vaše požiadavky. Zubná pasta Curasept je prispôsobená citlivým detským zúbkom. Šetrne ich chráni pred zubným kazom a odstraňuje zubný povlak. Pokiaľ ju budete používať často, podporí rezistenciu vašej zubnej skloviny a vytvorí na nej ochrannú vrstvu. Okrem toho sa budú zuby prirodzene lesknúť. Jedinci majúci problémy so zubnými kazmi zaiste pozitívne hodnotia aj väčší podiel aminfluoridov, ktoré zabraňujú baktériám v množení, a tým zmenšujú kazivosť zubov. Zaiste príde vhod, že neobsahuje sulfáty. Objem zubnej pasty Curasept je 50 ml. Pre dlhodobé zdravie zubov, žiarivý úsmev a svieži dych sa oplatí používať pastu na zuby Curasept spolu s vhodne zvolenou zubnou kefkou.

Zásadné vlastnosti zubnej pasty CURASEPT Daycare Booster Junior 50 ml

  • Detská zubná pasta Curasept je určená pre citlivé detské zúbky
  • Pri opakovanom používaní sa zvyšuje kvalita zubnej skloviny
  • Vďaka svojej receptúre ochraňuje pred vznikom zubného kazu
  • Je úplne bez sulfátov
  • Zubná pasta disponuje objemom 50 ml
  • Zubná pasta Curasept udrží zuby zdravé pre krásny úsmev

Zloženie

Sorbitol, Aqua, hydratovaný oxid kremičitý Glycerín, Xylitol, Cocamidopropyl Betaine, Cetylpyridínium Chloride, Sodium Fluoride, Hydroxyapatite, Magnesium, Ascorbyl Phosphate, Calcium Glycerophosphate, 1,2-hexynediol, Cetraria Islandica Extract, Potasium Nitrate, Aróma, Stevia Rebaudiana Leaf/stem Extract, Potassium Acesulfame, Propylene Glycol, Propanediol, Cellulose Gum, Xanthan Gum, Benzónan sodný, Citric Acid, I.17200, C.9 I.19140. C. I.17200, C. I.42090, Benzyl Alcohol, D-Limonene

Parametre a špecifikácia

XXL balenie

XXL balení Nie

Typ zubnej pasty

Typ zubnej pasty Pre detské zuby

Vlastnosti

Vlastnosti Ochrana skloviny, Ochrana pred zubným kazom, Bez sulfátov

Objem a príchuť

Objem 50 ml
Kód:  ZUB1905
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  8056746073312

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12