Obnoviť stránku

CURASEPT Black Lux bieliaca 75 ml

4,8 4 hodnotení
Kúpiť s kódom ALZADNI15
Kód bude uplatnený automaticky.
12,67 €
Garancia najlepšej ceny
14,90 €

CURASEPT Black Lux bieliaca 75 ml

Zubnú pastu spolu s kefkou nájdeme v každej kúpeľni. Zvoľte si takú, ktorá napĺňa vaše špecifické potreby. Zubná pasta Curasept je obľúbená u osôb s citlivými zubami. Vďaka špeciálnemu zloženiu znižuje citlivosť zubov a zmierňuje ich nepríjemnú bolesť. Zubná pasta Curasept na bielenie zubov odstraňuje tmavé pigmenty zo štruktúry zuba a tiež sa stará o zdravie zubnej skloviny a ďasien. Ak ju budete používať opakovane, urobí vašu zubnú sklovinu silnejšou a obohatí ju o ochrannú vrstvu. Zároveň urobí zuby krásne lesklé. Ľudia so zvýšenou náchylnosťou k zubným kazom si budú určite pochvaľovať vyšší obsah aminfluoridov, ktoré redukujú populácie baktérií, čím znižujú kazivosť zubov. Objem zubnej pasty Curasept je 75 ml. Pre príjemný dych, krásne biele a zdravé zuby používajte zubnú pastu Curasept spoločne so správne vybranou zubnou kefkou.

Hlavné vlastnosti zubnej pasty CURASEPT Black Lux bieliaca 75 ml

  • Zubná pasta Curasept pre citlivé zuby tíši ich podráždenie
  • Zubná pasta na bielenie zubov Curasept odstraňuje farebné zubné pigmenty
  • Každodenným používaním vzniká na zubnej sklovine ochranná vrstva
  • Vďaka svojmu zloženiu predchádza vzniku zubného kazu
  • Zubná pasta má objem 75 ml
  • Pasta na zuby Curasept zaistí zdravé zuby a žiarivý úsmev

Zloženie

Aqua, Sorbitol, hydratovaný oxid kremičitý Glycerín, Cellulose Gum, Sodium Methyl Cocoyl Taurate, Aróma, Xylitol, C. I. 77499, Sodium Lauroyl Sarcosinate, Mg-Sr Carbonato Idrossiapatite Coniugata Con Chitosano, Ozonized Olive Oil, Hydrogen Peroxide, pvp, Urea Peroxid, Glycyrrhetinic Acid, Solum Diatomeae, Sodium Fluoride, Vp/Va Copolymer, Charcoal Powder, O-Cymen-5-Ol, Decyl Glucoside, Tocopheryl Acetate, Potassium Acesulfame, Sodium Benzoate, Citric Acid.,0,1% hydrogén peroxide

Parametre a špecifikácia

Typ zubnej pasty

Typ zubnej pasty Pre citlivé zuby

Vlastnosti

Vlastnosti S bieliacim účinkom, Ochrana skloviny, Ochrana pred zubným kazom

Objem a príchuť

Objem 75 ml
Kód:  ZUB1627
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  8056746071998

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08