Obnoviť stránku

CURASEPT Biosmalto Caries Abraze&Eroze 75 ml

5 2 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
9,40 €

CURASEPT Biosmalto Caries Abraze&Eroze 75 ml

Zubná pasta patrí spolu so zubnou kefkou k základom zubnej hygieny. Vyberajte si takú, ktorá bude vyhovovať vašim individuálnym potrebám. Pasta na zuby Curasept je obľúbená u osôb s citlivými zubami. Jej špeciálne ingrediencie zmenšujú citlivosť zubov a poradia si s ich nepríjemnou bolesťou. Predídete s ňou nepríjemnému zápalu ďasien, ktorý môže viesť až k strate zubov. Pri jej častom používaní dochádza k posilneniu zubnej skloviny a vytvoreniu ochrannej vrstvy. Súčasne budú zuby nádherne lesklé. Ľuďom trpiacim na časté zubné kazy bezpochyby pomôže zvýšený obsah aminfluoridov, ktoré znižujú výskyt baktérií, a tým aj kazivosť zubov. Objem zubnej pasty Curasept je 75 ml. Pre zdravie vašich zubov, žiarivo biely úsmev a svieži dych je najlepšie používať zubnú pastu Curasept spoločne s vyhovujúcou zubnou kefkou.

Zásadné vlastnosti zubnej pasty CURASEPT Biosmalto Caries Abraze&Eroze 75 ml

  • Zubná pasta Curasept pre citlivé zuby zmierňuje ich bolestivosť
  • Ochraňuje ďasná pred vznikom zápalu
  • Každodenné používanie vás odmení posilnenou zubnou sklovinou
  • Vďaka svojmu zloženiu predchádza vzniku zubného kazu
  • Zubná pasta disponuje objemom 75 ml
  • Zubná pasta Curasept udrží zuby zdravé pre krásny úsmev

Zloženie

Purified Water, Glycerín, Hydrated Silica, Fluorohydroxyapatite (H. A. F. ), Mg-Sr-Carbonate hydroxyapatite conjugated with Chitosano (Bio-Active Complex), Cellulose Gum, Xylitol, Cocamidopropyl Betaine, Xanthan Gum, Aróma, Sodium Monofluorophospate,, Potassium Acesulfame, Etylexylglycerín, Phenoxyethanol, Sodium Benzoate, Citric Acid.

Parametre a špecifikácia

Typ zubnej pasty

Typ zubnej pasty Pre citlivé zuby

Vlastnosti

Vlastnosti Ochrana ďasien, Ochrana skloviny, Ochrana pred zubným kazom

Objem a príchuť

Objem 75 ml
Kód:  ZUB1622
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  8056746072445

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13