Obnoviť stránku

CURASEPT Biosmalto Baby-Kid detská do 6 rokov Jahoda 50 ml

Garancia najlepšej ceny
5,99 €

CURASEPT Biosmalto Baby-Kid detská do 6 rokov Jahoda 50 ml

Aby vám zubná pasta prinášala ten najlepší účinok pre zuby, poobzerajte sa po paste naplňujúcej vaše požiadavky. Zubná pasta Curasept sa hodí pre osoby s citlivými zubami. Jej účinná receptúra ​​obmedzuje citlivosť zubov a rieši ich nepríjemnú bolesť. Prispieva k uzdraveniu citlivých ďasien a spoľahlivo zastavuje ich krvácanie. Pri jej opakovanom používaní zaznamenáte posilnenie zubnej skloviny a vznik ochrannej vrstvy. Okrem toho sa budú zuby prirodzene lesknúť. Jedinca s častejším výskytom zubných kazov určite príjemne poteší vyššie percento aminfluoridov, ktoré zabraňujú baktériám v množení, a tým zmenšujú kazivosť zubov. Objem zubnej pasty Curasept je 50 ml. Ovocná príchuť urobí z nudnej povinnosti príjemnú súčasť dennej rutiny. Pre nádherne biele, zdravé zuby a svieži dych odporúčame používať pastu na zuby Curasept v kombinácii so zodpovedajúcou zubnou kefkou.

Kľúčové prednosti zubnej pasty CURASEPT Biosmalto Baby-Kid detská do 6 rokov Jahoda 50 ml

  • Zubná pasta Curasept pre citlivé zuby znižuje ich podráždenie
  • Chráni citlivé ďasná a zabraňuje ich krvácaniu
  • Pri opakovanom používaní posilňuje zubnú sklovinu
  • Ingrediencie znižujú pravdepodobnosť vzniku zubného kazu
  • Zubná pasta má objem 50 ml
  • Čistenie zubov ozvláštni ovocná príchuť
  • Zubná pasta Curasept udrží zuby zdravé pre krásny úsmev

Zloženie

Purified Water, Glycerín, hydratovaný oxid kremičitý Mg-Sr-Carbonate Hydroxyapatite Conjugated With Chitosan2*, Fluorohydroxyapatite1*, Cellulose Gum, Xylitol, Aróma, Cocamidopropyl Betaine, Sodium Monofluorophosphate, Xanthan Gum, Potassium Acesulfame, Ethylhexylglycerín, Phenoxyethanol Sodium Benzoate, Citric Acid, C. I. 19140, C. I. 17200. 1*H. A. F, 2*Bio-Active Complex

Parametre a špecifikácia

Typ zubnej pasty

Typ zubnej pasty Pre citlivé zuby

Vlastnosti

Vlastnosti Ochrana ďasien, Ochrana skloviny, Ochrana pred zubným kazom

Objem a príchuť

Objem 50 ml
Príchuť Ovocná
Kód:  ZUB1637
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  8056746072483

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03