Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

CURAPROX CPS 08 Prime Start, 5 ks

4,9 135 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
6,79 €

CURAPROX CPS 08 Prime Start, 5 ks

S kefkami CURAPROX precízne vyčistíte medzizubné priestory

Ultra jemné a šetrné, ale veľmi účinné a pevné náhradné medzizubné kefky CURAPROX CPS 08 Prime Starturčené pre veľkosť medzizubného priestoru od 0,8 do 3,2 mm, takže ich využijete pri čistení tých najužších medzizubných priestorov. Patentovaný chirurgický drôt Cural, ktorý tvorí základ kefky, ponúka extrémnu odolnosť a najmenší priemer medzi inými drôtovými jadrami. Vďaka kvalite CPS prime stačí na vyčistenie medzizubného priestoru jediný pohyb – dovnútra a von. V balení taktiež nájdete dva typy držiakov, na ktoré môžete vďaka univerzálnemu click systému ľahko upevniť ktorúkoľvek Curaprox medzizubnú kefku. Vyskúšajte si, ktorý držiak vám bude najlepšie vyhovovať. Medzizubné kefky Curaprox CPS 08 sú hygienicky uložené v praktickom puzdre, ktoré ich chráni pred nečistotami.

Kľúčové vlastnosti medzizubných kefiek CURAPROX CPS 08 Prime Start, ružové, 5 ks

  • Ultra jemné, pevné a účinné medzizubné kefky
  • Medzizubná kefka predchádza zápalom ďasien, paradontóze a zubnému kazu
  • Kefky Curaprox CPS 08 sú vhodné pre malé úzke medzizubné priestory od 0,8 do 3,2 mm
  • Sú ohľaduplné ku sklovine aj ďasnám
  • Medzizubná kefka zabraňuje vzniku zubného povlaku v miestach, kam sa bežná zubná kefka nedostane
  • Medzizubné kefky sa veľmi ľahko používajú
  • Ich základ tvorí ultra tenký a pritom ultra odolný patentovaný chirurgický drôt Cural
  • Medzizubné kefky Curaprox sú kompatibilné so všetkými držiakmi rovnakej značky
  • Balenie medzizubných kefiek Curaprox CPS 08 Prime Start obsahuje dva typy držiakov
  • S univerzálnym click systémom na upevnenie všetkých typov Curaprox medzizubných kefiek

Bez plaku, kazov, zápalu ďasien a paradontózy! 

Medzizubné kefky patria medzi základné pomôcky v dentálnej hygiene. Medzizubná kefka CURAPROX CPS 08 Prime Start odstraňuje povlak v miestach, kam sa nedostane klasická zubná kefka, takže zabraňuje vzniku zubného kazu, paradontózy a zápalu ďasien v medzizubných priestoroch.

Medzizubná kefka Curaprox CPS 08 je vhodná pre väčšie medzizubné priestory

Medzizubné kefky Curaprox patria k svetovej špičke a sú výsledkom dlhodobého výskumu a najnovších trendov v oblasti ústnej hygieny. Ich jadro tvorí ultra tenký patentovaný chirurgický drôt Cural, ktorý je odolný, a pritom ohľaduplný ku sklovine aj slizniciam v dutine ústnej, vlákna na medzizubnej kefke sú jemné, pevné a nadmieru účinné. Tieto medzizubné kefky sú určené pre medzizubné priestory od 0,8 do 3,2 mm.

Medzizubné kefky sú vhodné do všetkých držiačikov

Všetky medzizubné kefky CURAPROX perfektne zapadnú do všetkých držiačikov. Vždy si tak môžete vybrať presne taký, aký vám bude vyhovovať. Plastový alebo hliníkový? Zacvakávacie či skrutkovacie? Krátka, či dlhá rukoväť? Vyskúšajte, ktorý systém vám bude lepšie používať.

Ako s medzizubnou kefkou CURAPROX CPS 08 Prime Start najlepšie zaobchádzať

Medzizubnú kefkú CURAPROX CPS 08 Prime Start ružovú používajte podľa potreby, ideálne ráno a večer v rámci každodennej starostlivosti o ústnu dutinu. Pri zavádzaní kefky nesmie byť použité násilie! Po použití kefku dôkladne opláchnite vodou.

Medzizubná kefka CURAPROX CPS 08 Prime Start

Medzizubnú kefku CPS Prime nasaďte na vami zvolený držiak a špičku kefky priložte šikmo proti ďasnu na okraj medzizubného priestoru.

Medzizubná kefka CURAPROX CPS 08 Prime Start

Nájdite ideálny uhol, ktorý umožní zasunutie bez použitia sily a jemne vniknite približne do polovice priestoru medzi zubami.

Medzizubná kefka CURAPROX CPS 08 Prime Start

Bez posunutia kefky ďalej medzi zubami zmeňte sklon kefky opačným smerom k ďasnu. Následne jemne zasuňte medzizubnú kefku pod rovnakým uhlom až na doraz a opäť vytiahnite.

Parametre a špecifikácia

Počet kusov

Počet kusov 5 ks

Veľkosť kefky

Zubné medzery 0,8 až 3 mm
Priemer drôtika 0,8 mm

Vlastnosti

Typ Náhradná hlavica
Vlastnosti Vymeniteľné hlavice
Farba Ružová
Kód:  ZUB790
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  7612412427745
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16