Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

CURAPROX BE YOU 6× 10 ml + CURAPROX CS 5460

4,7 18 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
15,90 €
Pri kúpe 1 ks 15,90 €/ks
Pri kúpe 2 a viac ks 15,52 €/ks

CURAPROX BE YOU 6× 10 ml + CURAPROX CS 5460

Zháňate kvalitnú zubnú kefku, ktorá vám pomôže proti zubným kazom? Zvoľte kombináciu zubnej pasty a zubnej kefky CURAPROX. Zubná pasta pomáha udržiavať zuby prirodzene biele, zdravé a odolné voči zubným kazom. Obsahuje prírodné výťažky s antibakteriálnymi a regeneračnými účinkami. Zubná kefka CURAPROX sa šetrne a účinne stará o ďasná a zuby vďaka svojim jemným vláknam. Je vhodná pre citlivé zuby a postará sa ovaše zuby aj ďasná ako za sucha, tak za vlhka. Značka CURAPROX vám zaručuje švajčiarsku kvalitu.

Kľúčové vlastnosti zubnej pasty a kefky CURAPROX – so vzorkami rôznych príchutí

  • Kefka CURAPROX s 5 460 vláknami s priemerom 0,1 mm
  • Ohybné vlákna fungujú za sucha aj za mokra
  • Dokonale odstráni zubný povlak a vyčistí ďasnové žliabky
  • Osemhranná rukoväť podporuje čistenie pod uhlom 45°
  • Vhodná aj pre vegánov a celiatikov
  • Zubná pasta CURAPROX BE YOU so vzorkami rôznych príchutí
  • Mentolové perličky uvoľňujú sviežosť postupne
  • Spevňuje sklovinu, bieli zuby
  • Zložená z prírodných výťažkov – echinacea, xilitol, pomarančovník horký
  • Zubná pasta je vhodná pre deti od 6 rokov
  • Abrazivita zubnej pasty – RDA 50

Dokonalé odstránenie povlaku so zubnou kefkou CURAPROX

Kefka CURAPROX má čistiacu hlavicu husto vysadenú až 5 460 vláknami s priemerom 0,1 mm. Tieto ohybné a rovno zastrihnuté vlákna sú k sebe tesne zviazané, fungujú ako za sucha, tak aj za vlhka. Dokonale odstráni zubný povlak a vyčistí ďasnové žliabky bez nutnosti použitia veľkého tlaku. Malá hlavička kefkyprenikne aj k ťažko dostupným miestam a k okrajom ďasien a štrbín. Jemné a tenké vlákna vynikajú svojou pevnosťou, odolnosťou a dlhou životnosťou. Absorbujú šesťkrát menej vody ako vlákna nylónové. Kefka sa vám bude v ruke pohodlne držať vďaka osemhrannej rukoväti a sklonu hlavičky, ktorý umožňujú ľahkú manipuláciu a správne držanie kefky pod uhlom 45°. Kefka CURAPROX je vhodná najmä pre citlivé zuby. Svojimiunikátnymi jemnými vláknami poskytne šetrnú a dokonalú starostlivosť o vaše zuby s dlhodobým efektom.

Krásne biele a zdravé zuby vďaka zubnej paste CURAPROX BE YOU

Bieliaca zubná pasta CURAPROX BE YOU má špeciálne mentolové perličky, ktoré uvoľňujú svoju sviežosť postupne. Obsahuje hydroxylapatrit, ktorý vypĺňa mikroskopické trhlinky v ktorých sa zachytáva povlak, spevňuje sklovinu a tá potom lepšie odoláva zubným kazom. Enzým glukózová oxidáza pôsobí proti baktériám, ktoré spôsobujú zubný kaz. Spúšťa rad reakcií, ktorých výsledkom je vznik reaktívneho kyslíka. Ten na zuboch eliminujefarebné látky a tým zuby zosvetľuje. Zubná pasta CURAPROX je zložená z prírodných výťažkov s antibakteriálnymi a regeneračnými účinkami ako je echinacea, xilitol alebo pomarančovník horký. O opticky belšie zuby sa postará rozjasňovač Prestige Sparkling Blue, ktorý odráža modré svetlo.

V balení vzorky s príchuťami:
Aloevera s jablkom
Černice so sladkým drievkom
Vodný melón
Broskyňa s marhuľou
Gin s tonikom
Grapefruit s bergamotom

Parametre a špecifikácia

XXL balenie

XXL balení Nie

Typ zubnej pasty

Typ zubnej pasty Univerzálna

Vlastnosti

Vlastnosti S bieliacim účinkom, Ochrana ďasien, Ochrana skloviny, Ochrana pred zubným kazom, Prírodná

Objem a príchuť

Objem 60 ml
Kód:  ZUB474
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  7612412425673
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12