Obnoviť stránku

CLINIQUE Antiperspirant Dezodorant Roll-On 75 ml

18,90 €

CLINIQUE Antiperspirant Dezodorant Roll-On 75 ml

Guličkový dezodorant CLINIQUE Roll-On je určený pre efektívnu a dlhotrvajúcu ochranu pred potením a pachom potu. Dezodorant je vhodnou voľbou pre všetky moderne založené ženy, ktoré dbajú nielen o svoju čistotu a krásu, ale aj o vôňu svojho tela. Dezodorant poslúži ako spoľahlivá pomôcka v bežnom pracovnom dni, rovnako ako pri športe alebo vo voľnom čase. Použite prípravok, ktorý vás ochráni pred pachom potu a dodá vám pocit celodennej sviežosti a čistoty!
Dezodorant vám zaistí pocit čistoty a dokonalej sviežosti po veľmi dlhú dobu. Jeho zloženie je veľmi šetrné, neobsahuje žiadnu parfumáciu, nedráždi ani nezaťažuje pokožku. Redukuje nadmerné potenie a neutralizuje zápach potu po celý deň. Veľmi dobre vám tento spoľahlivý pomocník poslúži najmä pri väčšej fyzickej alebo psychickej záťaži. Doprajte si kvalitný dezodorant s jednoduchým použitím!
Typ pokožky:
Pre všetky typy pokožky, vrátane citlivej.
Použitie:
Nanášajte dezodorant na suchú a čistú pokožku v podpazuší pomocou systému roll-on.
Objem:
75 ml

Parametre a špecifikácia

Objem

Objem 75 ml

Určenie

Určenie Dámske

Typ pokožky

Typ pokožky Na všetky typy pokožky
Typ pokožky Všetky typy

Vôňa

Vôňa Bez parfumovania

Typ

Typ Guľôčkový

Funkčnosť produktu

Funkčnosť produktu Dezodorant

Vlastnosti

Účinok Ochranný
Ďalšie vlastnosti Nezanecháva škvrny, Dlhotrvajúci
Kód:  KSTE0501
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  20714007058

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14