Obnoviť stránku

CERESIT Stop Vlhkosti Aero 360° biely 450 g + vône do auta

4,5 7 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

CERESIT Stop Vlhkosti Aero 360° biely 450 g + vône do auta

Odvlhčovač CERESIT Stop Vlhkosti Aero 360° bielej farby s hmotnosťou 450 g pohlcuje nadbytočnú vlhkosť zo vzduchu, zabraňuje vzniku plesní a neutralizuje pachy. Je vhodný pre použitie v obytných miestnostiach s rozlohou do 20 m2 a vo všetkých priestoroch s nízkou cirkuláciou vzduchu, ako je pivnica, garáž, podkrovie či chalupa. Skvele poslúži aj pri navlhnutí miestnosti v dôsledku vodnej havárie alebo povodne. Vyniká svojím aerodynamickým tvarom s unikátnym 360° vzdušným otvorom, ktorý zaisťuje prúdenie vzduchu okolo a skrz absorpčnú tabletu. Vďaka členitému tvaru tablety dochádza k jej celoplošnému kontaktu so vzduchom a zvýšeniu účinnosti pohlcovania až o 40 %. 

Kľúčové vlastnosti

  • Pohlcovanie prebytočnej vzdušnej vlhkosti
  • Redukcia vzniku plesní a neutralizácia pachov
  • Vhodné do priestorov do 50 m3
  • Aerodynamický tvar s unikátnou 360° cirkuláciou vzduchu
  • Tableta AERO 360° z ultra absorpčných aktívnych kryštálov
  • Jednoduché použitie bez elektrickej energie
  • Prevencia vzniku alergií či astmatických prejavov

Jednoduché použitie bez energie

Veľkou prednosťou je, že pre svoju činnosť nepotrebuje prístroj žiadnu elektrickú energiu, ale funguje na fyzikálnom princípe. Po vložení tablety ihneď vstrebáva nadmernú vzdušnú vlhkosť, ktorú premení na roztok. Tableta AERO 360°, ktorá je vyrobená z ultra absorpčných aktívnych kryštálov, postupne zmenšuje svoj objem. Po jej rozpustení je nutné vyliať zozbieranú tekutinu a vložiť novú tabletu. V miestnosti do 20 m2 vydrží až 3 mesiace v závislosti od vlhkosti vo vzduchu a teplote.

Patentovaný systém 2 v 1

V rámci patentovanej technológie tablety 2 v 1 pohlcovač okrem zabezpečenia optimálne hodnoty vlhkosti v miestnosti účinne redukuje pachy a pomáha znižovať riziko rastu plesní a tým vzniku alergií, astmatických prejavov, podráždeniu kože či ekzémov. Pre udržanie zdravého prostredia vášho domova je tým pravým pomocníkom. V balení nájdete aj zadarmo vôňu do auta.
Parametre a špecifikácia:
Hmotnosť:
450 g
Kapacita zbernej nádoby:
1,3 l
Priemer tablety:
100 mm
Hĺbka tablety:
41 - 44 mm
Zloženie tablety:
Chlorid vápenatý

Parametre a špecifikácia

XXL balenie

XXL balení Nie
Kód:  DOMA002a
Produktové číslo:  9000100937276
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17