Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

CARE + PROTECT LDL2002ECO

3,0 2 hodnotení

CARE + PROTECT LDL2002ECO

Pokiaľ zháňate ekologický gél do umývačky riadu, zvoľte CARE + PROTECT LDL2002ECO. Je vyrobený z ekologicky rozložiteľných surovín, bez farbív, EDTA a fosfátov. Všetky látky sú nahradené látkami šetrnými k životnému prostrediu. Gél CARE + PROTECT LDL2002ECO sa stará o domáce spotrebiče, chráni ľudské zdravie i životné prostredie. To mu však neuberá na výkone. Fľaša CARE + PROTECT LDL2002ECO je vyrobená zo 100 % recyklovateľného plastu. Výrobok odstraňuje škvrny a zvyšky tuku, dodáva extra lesk bez stôp znečistenia. Bol testovaný na nikle, chróme a kobalte.

Kľúčové vlastnosti gélu do umývačky riadu CARE + PROTECT LDL2002ECO

  • Gél do umývačky riadu CARE + PROTECT LDL2002ECO je vyrobený z ekologicky rozložiteľných surovín
  • Neobsahuje farbivá ani fosfáty
  • Fľaša CARE + PROTECT LDL2002ECO je vyrobená zo 100 % recyklovateľného materiálu
  • Ľahko odstraňuje škvrny a zvyšky tuku
  • Dodá vášmu riadu extra lesk
  • Bol testovaný na nikle, chróme a kobalte

Návod na používanie:
Nalejte 20 ml prípravku do priehradky na detergent pre umývačky riadu. Na veľmi znečistený riad použite 25 ml prípravku. Odporúča sa používať ekologický oplachový prostriedok série Care + Protect pre extra lesk a rýchle sušenie.

Parametre a špecifikácia

Určenie

Určenie Do kuchyne

Typ

Typ čističa Gél

Objem

Objem 1 000 ml

Typ produktu

Typ produktu Gél
Kód:  CAPRIS31
Produktové číslo:  35602515

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18