Obnoviť stránku

Care + Protect

Care + Protect

Care + Protect sa stará o váš domov

Značka Care + Protect prináša svojim zákazníkom vysoko kvalitné prípravky určené na starostlivosť o domácnosť a domáce spotrebiče. Poslanie značky sa odráža už v jej názve – základom dlhodobej a správnej starostlivosti o domácnosť a domáce spotrebiče je totiž predovšetkým ich pravidelná údržba a ochrana pred škodlivými vonkajšími vplyvmi. Vďaka dlhodobým skúsenostiam bola Care + Protect schopná vytvoriť rad drogérie, ktorá pomáha každému používateľovi dosiahnuť naozaj vynikajúce výsledky. V portfóliu nájdete ako čistiace prostriedky, tak aj pracie, či ekologické prostriedky, doplnky a príslušenstvo.

Care plus protect čistiace prostriedky

Čistiace prostriedky Care + Protect pre dokonalú čistotu vašej domácnosti

Čistiace prostriedky Care + Protect sa postarajú o prvotriednu čistotu vo vašej domácnosti. Či už potrebujete mať dokonale čistú kuchyňu alebo kúpeľňu, nájdete vždy ten pravý prostriedok na varné dosky, kávovary, rúry aj keramiku v kúpeľni, ktoré budú žiariť čistotou. Ak nechcete mať čistiaci prostriedok pre každú miestnosť zvlášť, môžete zvoliť univerzálne prostriedky, ktoré zvládnu vyčistiť všetko, čo potrebujete. A nakoniec, značka ponúka aj ekologické čistiace prostriedky Care + Protect, ktoré vám nielenže umožnia udržať všetko čisté, ale navyše sú šetrné k prírode.

Perte s Care + Protect šetrne a účinne

Prostriedky na pranie Care + Protect sa postarajú o vašu bielizeň. O jej čistotu sa postará ekologický prací gél, ktorý je dermatologicky testovaný, hypoalergénny a vyrobený z biologicky rozložiteľných surovín. Aviváž dodá bielizni mäkkosť a uľahčí následné žehlenie, navyše je hypoalergénna, bez farbív, EDTA a fosfátov. Siahnuť môžete aj po parfumoch do práčky, vďaka ktorým bude bielizeň voňať až päť týždňov. 100 % koncentrovaná vôňa vydrží aj cyklus v sušičke, v ktorej nesmú chýbať guľôčky zmäkčujúce bielizeň a uľahčujúce žehlenie, alebo držiaky na topánky do sušičky. V sortimente Care + Protect ďalej nájdete čističe práčky či doplnky, ako sú napríklad medzikusy pre práčky a sušičky.

Care plus protect loptičky do sušičky
Care plus protect gély do umývačky

Čistý riad a voňavá umývačka

S prípravkami Care + Protect bude žiariť čistotou váš riad aj umývačka. Univerzálny gél do umývačky obsahujúci soľ aj zmäkčovač riadu dokonale odmastí a neutralizuje pachy, ponúkne vám tak komplexnú starostlivosť aj v krátkych cykloch. Dostupný je tiež v ekologickom variante. Zaobstarať si môžete napríklad leštidlo do umývačky alebo vôňu do umývačky, ktorá odstráni nepríjemný zápach a dodá umývačke vôňu, ktorá vydrží až 60 umývacích cyklov. Vo vašej výbave nesmie chýbať ani čistič umývačky Care + Protect, ktorý odstráni mastnotu, vodný kameň a pleseň, pretože čistý riad budete mať len s čistou umývačkou.

Výbava Care + Protect do každej kuchyne

Starostlivosť o domácnosť neznamená len upratovanie. Nemenej dôležité je aj ďalšie vybavenie, ktoré vám značka Care + Protect môže ponúknuť. Určite využijete riad do mikrovlnnej rúry, ktorý vám umožní prípravu rôznych pokrmov. Poriadok v chladničke aj dlhšiu trvanlivosť potravín zase zabezpečia dózy na potraviny v rôznych veľkostiach vrátane viek, niektoré tiež s uhlíkovým filtrom, ktorý dokáže predĺžiť trvanlivosť potravín až o 70 %. K ďalšiemu príslušenstvu Care + Protect patria škrabky na čistenie varných dosiek a prostriedky na údržbu kávovarov, ktoré ich odvápnia a vyčistia, a vy si tak budete môcť vychutnať dokonalú kávu.

Care plus protect dózy
Care plus protect potreby pre domácnosť

Ďalšie nevyhnutné potreby pre domácnosť

Vybavte sa s Care + Protect aj potrebným príslušenstvom v podobe vypúšťacej aj prívodnej hadice k práčkam a umývačkám, či magnetického zmäkčovača vody, ktorý spomaľuje vznik vodného kameňa. Modely so systémom Aquastop pritom zabraňujú úniku vody a vytopeniu domácnosti. Správnu funkciu digestora a účinné odvádzanie pachov a nečistôt je potrebné podporiť pravidelnou výmenou filtrov, ktoré sú kompatibilné s mnohými značkami odsávačov. A ak chcete upratovať a zároveň dodať vášmu domovu niečo navyše, použite vône do vysávača Care + Protect neutralizujúce pachy.

Spresniť parametre
114 položiek

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07