Obnoviť stránku

Brilanz Mop súprava TORNADO, modrý

5 3 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Brilanz Mop súprava TORNADO, modrý

Kto hovorí, že upratovanie nemôže byť zábava? Šliapnite do pedálu a presvedčte sa o opaku! Súprava Brilanz Mop Tornado vám poskytne všetko, čo na upratovanie podláh potrebujete. Vedro s objemom 11,5 l je vybavené šliapacim mechanizmom, ktorý umožňuje jednoduché a rýchle očistenie mopu. V balení nájdete hneď dva kusy náhradných hlavíc z mikrovlákna, ktoré odstránia všetky nečistoty z vašich podláh. Svieža modrá farba vám zdvihne náladu, o tom nepochybujte! Zbavte sa neúčinných spôsobov upratovania, dajte prednosť rýchlosti a produktivite.

Kľúčové vlastnosti mopu Brilanz Tornado v modrej farbe

  • Rotačný mechanizmus pre ľahké upratovanie
  • Hlavica Brilanz Tornado je vyrobená z kvalitného mikrovlákna
  • Odstredivá sila zbaví mop prebytočnej vlhkosti
  • Brilanz Tornado obsahuje 2 ks náhradných hlavíc
  • Telo mopu Tornado je vyrobené z nehrdzavejúcej ocele
  • Vedro s objemom 11,5 l

Ideálne mokrý, ideálne suchý

Rotačný mechanizmus mopu Brilanz Tornado zabezpečí, že hlavica bude vždy mokrá tak akurát. Netreba sa zohýnať nad vedrom a ručne ju žmýkať. Jednoducho vložte hlavicu do rotačného košíka, uchopte mop za rukoväť a šliapnite do pedálu. Odstredivá sila zbaví mop prebytočnej vlhkosti a vás starostí s príliš mokrou podlahou. Šetrite čas, svoj chrbát aj energiu. Upratovanie s rotačným mopom Brilanz Tornado je tak jednoduché a rýchle, že ho zvládnete aj v časovej tiesni.

Parametre a špecifikácia

Typ

Typ Rotačný mop
Kód:  BRIMO003
Produktové číslo:  A12005
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11