Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

BRILANZ

brilanz professional

BRILANZ – sušenie a žehlenie bielizne bude zábava

Značka BRILANZ predstavuje ucelený rad domácich potrieb a výrobkov na upratovanie, ktoré sú vhodné ako pre domácnosti, tak aj kancelárie a verejné priestory. V ponuke produktov BRILANZ nájdete kvalitné potreby na upratovanie, žehliace dosky, vonkajšie a vnútorné sušiaky na bielizeň s dlhou životnosťou a za priaznivé ceny.

Sušiak na bielizeň Brilanz

Sušiak na bielizeň BRILANZ sa postará o vašu vypranú bielizeň

Kým sa pustíte do žehlenia, je nutné nechať bielizeň riadne preschnúť. S tým vám pomôže sušiak na bielizeň BRILANZ. K dispozícii sú ako vnútorné varianty, tak vonkajšie, ktoré ponúkajú až 60 metrov sušiacej plochy a disponujú 3 až 4 ramenami. Vonkajšie sušiaky na bielizeň BRILANZ môžete umiestniť kdekoľvek na záhrade a upevniť pomocou zemných objímok, ktoré sú súčasťou balenia. Pevná konštrukcia umožňuje zavesenie až 5 pracích cyklov bielizne naraz.

Žehliaca doska BRILANZ zaistí pohodlné žehlenie

BRILANZ disponuje širokou ponukou žehliacich dosiek s rôznymi rozmermi aj vybavením. Okrem základných modelov môžete z ponuky vyberať plne vybavené žehliace dosky, ktorým nechýba zásuvka, rukávnik a variabilný odkladač na žehličku. Každá žehliaca doska BRILANZ je vybavená kovovou doskou Mash, ktorá umožňuje ľahkú priepustnosť pary. K dispozícii sú aj náhradné poťahy v klasickej nehorľavej či metalickej úprave.

Žehliaca doska Brilanz professional
Spresniť parametre
16 položiek

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16