Obnoviť stránku

BREF Oven and Grill Cleaner 500 ml

5 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

BREF Oven and Grill Cleaner 500 ml

Vyčistiť rúru od odolných pripálenín a mastnoty môže byť tvrdý oriešok. Na pomoc vám prichádza extra účinná a výkonná čistiaca pena BREF Oven and Grill. Je vysoko priľnavá a poradí si tak aj s vysoko odolnou špinou. Využijete ju na všetkých povrchoch v rúre, ale poslúži vám aj na čistenie pekáčov, grilov a zvislého povrchu s usadenou mastnotou. Udržujte svoju domácnosť čistú so značkou BREF.

Kľúčové vlastnosti čistiacej peny BREF Oven and Grill

  • Pena BREF vás zbaví odolných pripálenín a mastnoty
  • Extra účinná a výkonná čistiaca pena Bref Oven and Grill
  • Využijete ju na všetky povrchy v rúre
  • Je vhodná aj pre čistenie pekáčov, grilov a zvislého povrchu s usadenou mastnotou
  • Pena BREF Oven and Grill je vysoko priľnavá a ničí tak aj veľmi odolné usadeniny

Použitie:
Prostriedok používajte minimálne zo vzdialenosti 15 cm. Pri aplikácii majte ochranné rukavice a okuliare. Vyhnite sa priamemu vdýchnutiu prípravku. Používajte iba v dobre vetranom priestore. Uchovávajte mimo dosahu detí.

Upozornenie:
Vyhnite sa kontaktu výrobku s očami a kožou, môže spôsobiť ich ťažké poškodenie. Pri kontakte s pokožkou alebo očami začnite miesto oplachovať vodou, vyberte kontaktné šošovky a ďalej vyplachujte. Pri požití vypláchnite ústa a nevyvolávajte zvracanie. V prípade väčších ťažkostí zavolajte lekárovi a majte pri sebe štítok z výrobku. Prázdnu nádobu vyhadzujte iba do špeciálnych kontajnerov pre nebezpečný odpad. Výrobok neprepichujte, nespaľujte, chráňte pred teplom, iskrami a otvoreným plameňom. Môže byť korozívny pre kovy. Zamedzte uvoľnenie prostriedku do životného prostredia.


Parametre a špecifikácia

Počet kusov

Počet kusov 1 ks

Určenie

Určenie Do kuchyne

Typ

Typ čističa Sprej

Určenie

Určenie Na rúry, Na gril

Funkcie

Funkcie Odmastňovače

Vlastnosti

Vlastnosti Univerzálne
Kód:  CIS580
Produktové číslo:  4015000019040

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08