Obnoviť stránku

BREF

Bref

Bref: Pre čistý domov

Rad Bref je výsledkom 131 rokov tvrdej práce a inovácií s cieľom zabezpečiť čistú domácnosť pomocou efektívnych čistiacich prostriedkov. Bref prípravky sú určené na pohodlné a jednoduché čistenie, navyše pomáhajú zlikvidovať baktérie aj v ťažko dostupných miestach. V sortimente značky Bref nájdete WC bloky a gély pre dokonalú čistotu toalety, ale aj mimoriadne účinné čistiace prostriedky do kúpeľne. 

WC bloky Bref DeLuxe

Bref DeLuxe – parfum pre vašu toaletu

Bref DeLuxe sú toaletné WC bloky s parfumovanými perličkami, ktoré sa aktivujú pri každom spláchnutí a uvoľňujú dodatočnú dávku parfumu pre intenzívnejšiu a dlhotrvajúcu vôňu. Zároveň poskytujú ochranu proti vodnému kameňu, zabraňujú usadzovaniu nečistôt a čistia toaletu. Užite si vôňu Bref na toaletu s elegantnou vôňou inšpirovanou jemnými parfumami. Vyberiete si prémiovú vôňu magnólie, jazmínu alebo mesačného kvetu? 

WC bloky Bref Color Aktiv+ s jedinečnou technológiou stop zápachu

WC bloky Bref Color Aktiv+ s technológiou Odor Stop vytvárajú ochrannú bariéru proti nepríjemným zápachom a zároveň uvoľňujú dlhotrvajúcu sviežosť. Zažite neutralizáciu zápachu po každom spláchnutí s pridanou hodnotou príjemnej vône kvetov, eukalyptu či oceánu. Viditeľné čistenie je zaistené vodou zafarbenou do modra, tyrkysova alebo fialova – podľa variantu, ktorý si vyberiete. 

WC bloky Bref Color Aktiv+
WC bloky Bref Spa Moments

Bref Spa Moments – dlhotrvajúca vôňa pri každom spláchnutí

Odpojte sa od vonkajšieho sveta a užite si čas iba pre seba. WC bloky Bref Spa Moments poskytujú relaxačnú dlhotrvajúcu vôňu a premieňajú vašu toaletu na oázu pokoja. Príjemná vôňa sa uvoľňuje pri každom spláchnutí a navodzuje útulnú a pohodovú atmosféru. Závesný WC blok má jedinečné zloženie s esenciálnymi olejmi, ktoré boli starostlivo vybrané na upokojenie vašich zmyslov. 

Bref maximálna čistota

Prípravky Bref prinášajú silné čističe, ktoré je možné použiť v kúpeľniach aj na toaletách. Bref do kúpeľne zaistí maximálnu čistotu pre každú domácnosť. Na toalety je možné použiť Bref Excellence gél alebo Bref Power Aktiv gél v rôznych variantoch, ktoré účinne odstraňujú vodný kameň, nečistoty a škvrny z okraja toalety a naplnia kúpeľňu dlhotrvajúcou sviežou vôňou. Intenzívna starostlivosť o vašu toaletu aj kúpeľňu bez baktérií a v maximálnej čistote, taký je Bref.

Čistiace prostriedky Bref
Spresniť parametre
42 položiek

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14