Obnoviť stránku

BRAUN PRT 2000, AGE Precision

4,0 8 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
Super cena
17,90 €

BRAUN PRT 2000, AGE Precision


Digitálny teplomer Braun PRT2000 Age Precision
Klinické štúdie ukazujú že definícia zvýšenej teploty a horúčky sa mení v priebehu veku dieťaťa. To čo je považované za normálnu teplotu vo veku štvorročného dieťaťa, môže znamenať horúčku u novorodenca. Mnoho rodičov však s týmto faktom nie je oboznámených. Infračervený teplomer Braun PRT2000 disponuje funkciou Age Precision, vďaka ktorej prispôsobíte nastavenie merania teploty vzhľadom na vek.
Teplomer disponuje flexibilnou meracou sondou, rýchlym 8-sekundovým meraním teploty a pamäťou s poslednou nameranou hodnotou. Teplomer je dodávaný s ochranným krytom a 3 V batériou. Neobsahuje BPA.


Age Precision

Technológia Age Precision

Funkcia umožňuje zohľadniť vek meraného dieťaťa a pomôcť vám lepšie interpretovať výslednú teplotu. Rozmedzie nastavenia veku je 0 – 3 mesiace, 3 až 36 mesiacov a 36 mesiacov a viac.

Doba merania 8 sekúnd

Rýchle meranie teploty

Digitálny teplomer odmeria rýchlo teplotu počas 8 sekúnd. Na zvýšenú teplotu a horúčku vás teplomer upozorní nielen farebne podsvieteným displejom, ale aj zvukovým signálom.

BPA free

Flexibilná meracia sonda

Teplomer Braun PRT2000 disponuje flexibilnou meracou sondou. Teplomer neobsahuje BPA a je preto bezpečný pre celú rodinu.

Vnútorná pamäť

Pamäť

Teplomer disponuje pamäťou na poslednú nameranú hodnotu. Hodnota sa zobrazí približne na 1 sekundu okamžite po zapnutí teplomera.




Doplňujúce informácie:
Popis produktu
Digitálny teplomer Braun PRT2000 s technológiou Age Precision. Teplomer je vybavený patentovanou technológiou Age Precision, ktorá umožňuje nastaviť vekovú kategóriu pre lepšiu interpretáciu nameranej teploty. Teplomer rýchlo meria teplotu, je šetrný a ľahko použiteľný. Je vhodný na meranie teploty celej rodiny – od novorodencov až po dospelých.

Kľúčové vlastnosti

  • Technológia Age Precision pre nastavenie vekovej kategórie
  • Farebne podsvietený LCD displej pre lepšiu interpretáciu nameranej teploty
  • Zvukový signál pri meraní zvýšenej teploty a horúčky
  • Pamäť s poslednou nameranou hodnotou

Ďalšie funkcie

  • Automatické vypnutie: Áno
  • Farba produktu: modrá, biela
  • Displej: LCD
  • Doba merania: 8 sekúnd
  • Funkcia pamäte: Áno
  • Počet kusov v balení: 1 kus
  • Vhodné pre novorodencov: Áno
  • Typ teplomeru: dotykový/kontaktný
  • Meracia jednotka: stupne Celzia

Pokyny
S technológiou Age Precision® ľahko zmeriate teplotu dieťaťa, alebo člena rodiny v troch jednoduchých krokoch:1 krok: Nastavte vekovú kategóriu tlačidlom Age Precision®2 krok: Zmerajte teplotu3 krok: Pomocou farebne podsvieteného displeja zistite nameranú teplotu. Zelená (normálna teplota), žltá (zvýšená teplota), červená (vysoká teplota/horúčka).

Parametre a špecifikácia

Typ

Typ Kontaktný
Spôsob použitia Pod pažu

Špeciálne funkcie

Rýchlosť merania 8 s

Rozsah merania

Minimálna teplota 32 °C
Maximálna teplota 42,9 °C

Možnosť prepnutia °C na °F

Možnosť prepnutia °C na °F NIE

Určenie

Určenie Detské

Farba

Farba Biela
Kód:  BRAPR200
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  4022167200099

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17