Obnoviť stránku

Björk & Berrie Birch Ritual Body Scrub 200 ml

Björk & Berrie Birch Ritual Body Scrub 200 ml

Oživte svoju pokožku s telovým peelingom Bjork & Berries Birch Ritual. Kombinácia oxidu kremičitého, hroznových jadier a organickej vŕbovej kôry odstraňuje odumreté kožné bunky a pokožku do hĺbky čistí. O novo odhalenú sviežu pokožku sa potom stará repkový olej a bambucké maslo, ktoré ju zanechajú hydratovanú a žiarivú. Telový peeling Birch Ritual pokožku perfektne pripraví na aplikáciu telového krému, mlieka či masla, ktoré sa potom ľahšie vstrebe. Rozmaznávajte svoje telo s peelingom Bjork & Berries.

Prečo siahnuť po telovom peelingu Bjork & Berries Birch Ritual?

  • Telový peeling Birch Ritual odstraňuje odumreté kožné bunky a hĺbkovo čistí pokožku
  • Bohaté zloženie s repkovým olejom a bambuckým maslom hydratuje a rozjasňuje pokožku
  • Peeling Bjork & Berries Birch Ritual pokožku perfektne pripraví na vstrebanie ďalších hydratujúcich výrobkov

Zloženie:
Aqua (Water)*,  Betula Alba (Birch) Leaf Water**, Cetearyl Alcohol*, Propanediol*, Glyceryl Stearate*, Silica*, Brassica Campestris (Rape) Seed Oil**, Olivoyl Hydrolyzed Wheat Protein*, Parfum (Fragrance)*, Sodium Lauroyl Glutamate*, Vitis Vinifera (Grape) Seed Powder*, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil**, Theobroma Cacao (Cocoa) Seed Butter*, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter*, Betula Alba (Birch) Bark Extract*, Betula Alba (Birch) Leaf Extract*, Niacinamide, Potassium Hydroxide, Amylodextrin, Maltodextrin, Calcium Pantothenate, Sodium Ascorbyl Phosphate, Tocopheryl Acetate, Propylene Glycol, Pyridoxine HCl, Citric Acid, Phenoxyethanol, Glyceryl Oleate*, Hydroxyethylcellulose*, Caprylyl Glycol, Xanthan Gum*, Sodium Chloride*, Sorbic Acid, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Limonene, Butylphenyl Methylpropional, Alpha-Isomethyl Ionone.
*Ingrediencie prírodného pôvodu. ** Certifikovaná prírodná ingrediencia.

Použitie:
Aplikujte peeling na vlhkú pokožku a premasírujte celé telo. Dôkladne opláchnite a naneste svoj obľúbený telový krém, aby sa uzamkla v pokožke vlhkosť.


Parametre a špecifikácia

Objem

Objem 200 ml

Typ produktu

Typ produktu Na telo

Určenie

Určenie Pre mužov
Kód:  KSTE1166
Produktové číslo:  7350032165301

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03