Obnoviť stránku

BIOMED Well Gum 500 ml

4,8 26 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

BIOMED Well Gum 500 ml

Ústna voda Biomed Well Gum je z 99 % z prírodných surovín. Obsahuje esenciálne oleje a výťažky zo šalvie, psyllia a listov brezy, ktoré pôsobia antibakteriálne a majú protizápalové účinky. Už po 4 týždňoch pravidelného používania spoznáte na svojich ďasnách liečivý účinok všetkých bylinných a minerálnych zložiek tohto jedinečného produktu. Ústna voda Biomed Well Gum je vhodná pre dospelých a deti od 6 rokov. Na dosiahnutie ideálneho výsledku je odporúčané používať túto ústnu vodu spolu so zubnou pastou Biomed, napríklad Biomed BIOCOMPLEX.

Kľúčové vlastnosti ústnej vody Biomed Well Gum

  • Ústna voda je z 99 % z prírodných surovín
  • Neobsahuje alkohol, fluorid, chlórhexidín a ďalšie agresívne či syntetické látky
  • Biomed Well Gum je s výťažkami zo šalvie, psyllia, listov brezy a ananásu
  • Voda pôsobí antibakteriálne a protizápalovo, bojuje proti plaku a vzniku zubného kazu, posilňuje sklovinu
  • Zdravé ďasná už po 4 týždňoch pravidelného používania
  • Ústna voda Biomed Well Gum je pre dospelých a deti od 6 rokov

Výhradne prírodné aktívne látky

Ústna voda Biomed Well Gum okrem výťažkov zo šalvie, psyllia a listov brezy obsahuje päť esenciálnych olejov s antioxidačnými účinkami (eukalyptus, aníz, céder, klinček a rozmarín) a ďalšie aktívne látky, ako je l-arginín a multiminerálny aktívny komplex vrátane zinku, medi a horčíka, ktoré posilňujú a regenerujú zubnú sklovinu. Bromelaín, čo je enzým z ananásového extraktu, zase účinne rozkladá plak a eliminuje rozvoj baktérií. Biomed Well Gum neobsahuje žiadny alkohol, fluorid, chlórhexidín, triklosan, silné antiseptiká, SLES, parabény, agresívne bieliace a abrazívne zložky ani syntetické farbivá.

Použitie:
Naplňte uzáver fľaše ústnou vodou. Nerieďte. Vyplachujte ústa po dobu jednej minúty a potom vypľujte. Ústa už nevyplachujte. Pre zdravé ďasná a zuby používajte denne.

Upozornenie:
Neprehĺtajte.

Zloženie:
Aqua, Hydrogenated Starch Hydrolysate, Sodium Coco-Sulfate, Salvia Officinalis Leaf Water, Betula Alba Leaf Extract, Plantago Lanceolata Leaf Extract, Rosmarinus Officinalis Leaf Oil, Stevia Rebaudiana Leaf Extract, Eucalyptus Globulus Leaf Oil, Illicium Verum Fruit/Seed Oil, Eugenia Caryophyllus bud Oil, Cedrus Atlantica Bark Oil, Polyglyceryl-4 Laurate/Sebacate, Polyglyceryl-6 Caprylate/Caprate, Aroma, Arginine, Maltodextrin, Ananas Sativus Fruit Extract, Magnesium Aspartate, Zinc Gluconate, Copper Gluconate, Glycerin, Benzyl Alcohol, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Citric Acid, Tetrasodium Glutamate Diacetate, CI 19140, CI 42090, Limonene, Eugenol, Linalool. Fluoride free.

Aktívne zložky:
l-arginín a multiminerálny aktívny komplex vrátane zinku, medi, horčíka, extraktu z ananásu bromelaín


Parametre a špecifikácia

Objem

Objem 500 ml

XXL balenie

XXL balení Nie

Vlastnosti

Vlastnosti Bez fluoridu, Proti zubnému kazu, Proti zápalu ďasien, Bez alkoholu
Kód:  ZUB745
Produktové číslo:  7640168930639
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11